První dojmy z LG G7 One a G7 Fit

První dojmy z LG G7 One a G7 Fit
2018-09-01T17:59:54+02:00
• 1. 9. 2018
1

Na veletrhu IFA jsme se podívali na dvě novinky od LG, konkrétně modely G7 One a G7 Fit. Zajímavější je pak zejména první z nich, disponuje totiž v rámci programu Android One čistým systémem bez nadstavby, kterou výrobce u svých modelů tradičně nabízí.

Oba poté spadají spíše do střední třídy a mohou za to především starší procesory, jimiž jsou vybaveny. G7 One disponuje Snapdragonem 835, tedy loňskou verzí, což ještě není tak špatné. Hůře je na tom G7 Fit, které překvapivě nabízí dva roky starý Snapdragon 821, a to je v dnešní době ne příliš šťastné rozhodnutí.

LG G7 One zaujme svým designem, má záda ze skla, které je upraveno podobným způsobem, jako záda OnePlus 6. Sklo je tedy matné a na první pohled vzdáleně připomíná leštěný kov. Bohužel zde nemáme duální fotoaparát se širokoúhlou optikou, jak bývá u LG zvykem. Na přední straně pak máme poměrně velký 6.1palcový displej, který je v horní části ukrojen výřezem pro přední kamerku a senzory.

U obou telefonů však můžeme pochválit stále poměrně aktuální Android 8.1 Oreo a velmi pravděpodobně lze u obou očekávat i Android 9 Pie. Stejně tak nás potěšilo, že jsme u obou modelů nalezli nové USB-C. Více informací nabízíme ve videu v prvním pohledu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 2. 9. 2018, 18:01

Nechci nic říkat i když je cpu starší je výkonem za 6xx sérii a dost výrobců nabízí právě 6xx které ne všechny jsou nové nebo lepší než 821 nebo 835 a rozhodně to není střední třída
Ale vyšší střední třída.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat