Nový náramek Garmin Vivosmart 4 nabízí monitor tělesné energie a další novinky

Nový náramek Garmin Vivosmart 4 nabízí monitor tělesné energie a další novinky
2018-09-01T16:54:30+02:00
• 1. 9. 2018

Společnost Garmin se pochlubila svým novým chytrým náramkem Vivosmart 4, jenž se stane přímou konkurencí pro Fitbit Charge 3. Nabídne totiž identické funkce a velmi podobnou cenu. Oba náramky jsou cenově dostupné a ve své podstatě vykonávají stejné funkce – sledují vaší tepovou frekvence, poskytují detailní náhledy o spánku a tak podobně. 

Hlavní předností Vivosmart 4 je jeho nižší cena, která činí 129,99 dolarů, což je v přepočtu asi 2 859 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden americký dolar. Kromě nižší ceny nabízí menší OLED displej.

Garmin Vivosmart 4 nabízí monitor tělesné energie

V prodeji bude hned několik barevných variant – stříbrná, zlatá a růžová. Displej aktivuje pouze přijaté oznámení či pomocí určitého gesta. Jinak panel zůstává neaktivní, aby bylo docíleno větší životnosti baterie. Oznámení můžete navíc dostávat z Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo lze přímo ovládat hudební přehrávač ve spárovaném zařízení. Při měření VO2 max. zjistíte hodnotu vytrvalostní zdatnosti vycházející z maximální spotřeby kyslíku, který má vliv na srdce a krevní oběh.

Dvě nejdůležitější funkce, které Garmin Vivosmart 4 nabízí, jsou takzvané senzory „puls ox“ a nový energetický monitor tělesné energie. První zmíněná funkce vám v praxi pomůže lépe zjistit, jak dobře v noci spíte, a to měřením hladiny kyslíku v saturaci. 

Mezitím druhá funkce zní mnohem zajímavěji. Nový energetický monitor tělesné energie vás bude informovat o tom, jak moc velké rezervy energie máte. Tuto funkci nejlépe využijete při sportování. Náramek je samozřejmě vodotěsný a lze jej spárovat s iOS a Androidem. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat