Opera Touch pro Android přináší Dark Mode a další vylepšení

Opera Touch pro Android přináší Dark Mode a další vylepšení
2018-09-24T15:06:35+02:00
• 24. 9. 2018

Nejpoužívanějším mobilním prohlížečem na operačním systému Android je samozřejmě Chrome. Nejedná se o nijak překvapivou informaci. Ten ve svém obchodu s aplikacemi nabízí hned několik verzí, včetně Beta, Dev a Canary. 

Před několika měsíci jsme vás informovali o tom, že se Opera nechala tak trochu inspirovat, neboť uvedla čtvrtý webový prohlížeč pro iOS. Tentokrát nejde o beta verzi nebo mini variantu, ale o zcela novou aplikaci Opera Touch.

Opera Touch pro Android a nové funkce

Opera Touch nebude k dispozici pouze na platformě Android, ale také na iOS. Pokud si jej chcete vyzkoušet na svém iPhonu, musíte se přihlásit do beta programu. Nicméně, nyní je řeč o Android aplikaci a té se budeme také věnovat.

Uživatelé aplikace Opera Touch se totiž nyní dočkali zcela nové funkce. Nejnovější aktualizace přináší dlouho očekávaný Dark Mode, stejně jako opravy chyb a vylepšenou stabilitu. Chcete-li si vyzkoušet zcela nový Dark Mode, jednoduše přejděte do nabídky Nastavení nacházející se v pravém horním rohu a pomocí tlačítka Dark Mode zapněte. 

Mějte však stále na paměti, že některé webové stránky stále tmavé téma nepodporují. Pokud si chcete novou funkci vyzkoušet, přejděte do Obchodu Play a stáhněte si nejnovější verzi aplikace Opera Touch pro Android. Novému prohlížeči od Opery jsme věnovali hned celý článek, který si můžete přečíst ZDE.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat