Meizu V8 a V8 Pro oficiálně představeny, nabídnou 5,7 palců a atraktivní cenu

Meizu V8 a V8 Pro oficiálně představeny, nabídnou 5,7 palců a atraktivní cenu
2018-09-20T11:09:34+02:00
• 20. 9. 2018

Vzpomínáte si ještě na společnost Meizu? Tak přesně ta přestavila zcela nové dva kousky pod názvem Meizu V8 a Meizu V8 Pro. Oba telefony nabídnou 5,7palcový displej s poměrem stran 18: 9 (2: 1). K dispozici pak budou hned tři varianty, černá, bílá a zlatá.

V obou případech je k dispozici displej s rozlišením 720 x 1 400 pixelů, které slibuje kontrastní poměr 1 000: 1 a jas 450nm. Velké rozdíly nenajdeme ani u baterie, neboť klasický model V8 nabídne 3 200 mAh, zatímco jeho silnější bratříček V8 Pro 3 100 mAh. Hlavní rozdíly se totiž nachází v materiálu, čipsetu, paměti a kameře. 

Meizu V8 Pro nabídne prémiovou barvu a lepší výbavu

Meizu V8 Pro je vyroben z velmi kvalitního kovu. Srdcem tohoto modelu je pak procesor MediaTek Helio P22 (octa A53 CPU). V tomto případě se o dočasně spuštěné aplikace a dokumenty postará operační paměť s kapacitou 4 GB. K dispozici pak je 64 GB úložiště, které využijete pro soukromá data a další. 

Na zadní straně najdeme duální fotoaparát s 12 + 5 Mpx s clonou f / 2,2. Naopak přední strana nabízí 5megapixelový fotoaparát s clonou f/1.9 a podporou Face Unlock. 

Meizu V8 aneb v jednoduchosti je síla

O poznání chudší model Meizu V8 pak nabídne polykarbonátové tělo s čipovou sadou MediaTek MT6739 (čtyřjádrový procesor A53). Najdeme zde také operační paměť s kapacitou 3 GB a vnitřní úložiště o kapacitě 32 GB. 

Zadní strana tohoto modelu je vybavena jedním fotoaparátem, který nabízí 13 megapixelů a clonu f /2.2, zatímco na čelní straně najdeme 5megapixelový selfie fotoaparát s clonou f /1.9 a podporou Face Unlock. K dispozici je ale také čtečka otisků prstů, která se nachází v obou modelech na zadní straně. 

Meizu V8 bude v prodeji jak v černé, tak také v bílé variantě. Naopak model V8 Pro bude k dispozici v černé a prémiové zlaté. Již nyní si můžete oba telefony předběžně objednat, a to přímo na oficiálním webu prodejce meizu.com.

  • Meizu V8 bude možné sehnat zhruba za 2 200 Kč bez DPH
  • Meizu V8 Pro bude možné sehnat zhruba za 3 520 Kč bez DPH

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat