Honor Magic 2 se ukazuje na zvláštním videu aktualizováno

Honor Magic 2 se ukazuje na zvláštním videu [aktualizováno]
2018-10-20T10:00:13+02:00
• 20. 10. 2018
4

Aktualizováno 20. října

Představení Honor Magic 2 se neúprosně blíží a s tím souvisí četnost úniků. Nyní zde máme celkem zvláštní video, na kterém je vidět tato novinka. Spíše se jedná o demonstraci výsuvného mechanismu, možná i odolnosti nebo pevnosti celé konstrukce. Posuďte sami.

Aktualizováno 11. října

Po nějaké době zde máme oficiální informaci, kdy se objeví novinka v rámci portfólia značky Honor. Smartphone Magic 2 se představí 31. října. Kromě toho výrobce zveřejnil upoutávku na čínské sociální síti. Další podrobnosti zatím nejsou, ale dá se předpokládat špičková výbava. Otázka je, kde bude Honor Magic 2 dostupný a jak bude nastavená cena.

Aktualizováno 17. září

Na letošním veletrhu IFA se společnost Honor pochlubila smartphonem Magic 2, který byl prezentován jako prototyp. Ani jsme neočekávali, že by mohlo dojít k brzkému představení. Podle údajné pozvánky, která byla poslána některým médiím, dojde na uvedení již 26. října. Pokud se tak stane, nemusí to automaticky znamenat, že by se nový smartphone dostal na globální trh.

 

Původní článek 30. srpna

Společnost Honor, jehož vlastníkem je samozřejmě Huawei, se na konferenci IFA v Berlíně nečekaně pochlubila s novým modelem Magic 2. Nový mobilní telefon představil samotný George Zhao, generální ředitel společnosti Honor. Telefon bude bez rámečků, kde tedy najdeme přední fotoaparát?

Nový mobilní telefon pod názvem Honor Magic 2 by teoreticky mohl pro společnost znamenat jistý přelom, tedy alespoň z pohledu designu. Čínský výrobce světu ukázal, že i on dokáže dělat krásné telefony. 

Honor Magic 2 nabídne nový design

Honor Magic 2 na přední straně nenabídne žádné rámečky. Naopak na zadní straně bude k dispozici posuvná část, ve které bude zabudovaný přední fotoaparát a reproduktor. Jedná se samozřejmě pouze o prototyp, ten byl ale při odhalení funkční, bohužel jej veřejnost nesměla fotit. Kromě těchto vychytávek nabídne Magic 2 také AI a nový procesor Kirin 980, jenž by měl být oficiálně představen až zítra. K dispozici bude také zcela nové 40W rychlé nabíjení. Více informací však společnost nezveřejnila. 

Honor Magic 2 aneb kopie Oppo Find X?

Nalijme si ale sklenku čistého vína a přiznejme si, že se stejným konceptem přišla konkurenční čínská společnost Oppo. Jednalo se o model Find X a nabízí totožný design. Nechci zde spekulovat o tom, zda se Honor nějakým způsobem inspiroval od svého konkurenta. Je ale zajímavé, jak rychle dokázala společnost zareagovat. 

Pokud se chcete dozvědět více informací o Oppo Find X, přečtěte si náš článek ZDE. Dozvíte se v něm nejen ceny, ale také další podrobnosti týkající se zahájení prodeje a hardwaru. Co si o novém Honoru Magic 2 myslíte? Nám se rozhodně líbí. Osobně si myslím, že by se v budoucnu mohlo jednat o nový trend.

Zdroje: anandtech.com, phonearena.com, androidcommunity.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jsou i lepší perkusní nástroje.

masér
si

Je to dobrý nápad, ale nepůjde dát do pouzdra.

Zdeněk Koutský

VIP 17. 9. 2018, 21:24

Moc dobrý postřeh. Uvidíme, jak to vymyslí

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat