Další model s vysouvací kamerou se blíží, nyní je ve hře Lenovo

Další model s vysouvací kamerou se blíží, nyní je ve hře Lenovo
2018-09-06T07:44:35+02:00
• 6. 9. 2018

Seznam chytrých telefonů s vysouvací kamerou se každým dnem prodlužuje. Tento „trend“ započal model Vivo NEX a Oppo Find X. V týdnu, kdy probíhala konference IFA 2018, se dokonce i čínská společnost Huawei rozhodla pochlubit s podobným konceptem, ten ale jako by z oka Oppo Find X vypadl. 

Lenovo připravuje svůj vysouvací model

Zdá se ale, že Huawei není jedinou společností, která hodlá tímto směrem v budoucnu kráčet. Nyní se totiž ozvalo Lenovo, které prostřednictvím Weibo ohlásilo model s extrémně tenkými rámečky, malou bradou ve spodní části telefonu, a dokonce také s vysouvací kamerou ve stylu Find X. 

To ale není vše. Lenovo nabídne také čtečku otisků prstů, jež se na dosud představených konceptech nenacházela. Bohužel více podrobností nebylo zveřejněno. Jakmile ale zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Kromě videa ukazující, jak bude novinka vypadat a fungovat, je k dispozici i další, které zachycuje, jak novinka skutečně vypadá a funguje. Tentokrát se ale nejedná o oficiální video. Zřejmě se jedná o jeden z prototypů.

Pokud se chcete dozvědět více informací o Oppo Find X, přečtěte si náš článek ZDE. Dozvíte se v něm nejen ceny, ale také další podrobnosti týkající se zahájení prodeje a hardwaru. Co si o novém telefonu od Lenovo a Huawei myslíte? Osobně si myslím, že by se v budoucnu mohlo jednat o nový trend.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat