Samsung plánuje tablet Galaxy View 2

Samsung plánuje tablet Galaxy View 2
2018-08-27T07:44:55+02:00
• 27. 8. 2018
2

Tablet Galaxy View od společnosti Samsung patří mezi největší zařízení na trhu už po dobu necelých 3 let a s největší pravděpodobností to nezmění ani jeho připravovaný nástupce, o kterém v kuloárech začínají vyplouvat první informace. Jihokorejský výrobce by měl v současné době pracovat na modelu s názvem Galaxy View 2 s tím, že půjde o daleko kompaktnější a také praktičtější novinku než jeho současná generace.

Bez velkého očekávání

Přední část údajně zabere 17,5palcový displej s Full HD rozlišením. Pod něj se dostane zatím neznámý procesor Exynos z vlastních řad, k němuž připojí operační paměť RAM o velikosti pouze 3 GB. To je dvojnásobně méně než nabízí například nejvyšší konfigurace modelu Galaxy Note9. Jestliže nakonec budou spekulace pravdivé, tak můžeme zapomenout i na dotykové pero nebo technologii DeX. Naopak premiéru si odbije USB typu C.

Konstrukce se dočká implementovaného krytu, který sice půjde složit do dvou poloh, ale již nezíská ani praktickou rukojeť pro snadný přenos. Operační systém Android ve verzi Oreo doplní o možnost práce s více dvěma okny najednou. Zařízení má prvně dorazit k americkému operátorovi AT&T a až následně mohou následovat další trhy. Cenovka či začátek prodeje není znám. Nicméně první generace se cenově pohybovala kolem 600 dolarů (tj. cca 13 296 Kč).

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

MartinVavra

28. 8. 2018, 14:21

Ja spis cekam na 8″ tablet 4:3… Bojim se az S2 doslouzi.

Petr Štěpánek

27. 8. 2018, 8:30

Stále čekám na nástupce Galaxy Note Pro. Zatím slouží, ale až doslouží co potom?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat