OnePlus 6T byl potvrzen ruským certifikačním úřadem

OnePlus 6T byl potvrzen ruským certifikačním úřadem
2018-08-27T09:28:35+02:00
• 27. 8. 2018

OnePlus přichystal k modelům OnePlus 3 a 5 jejich brášky v s názvy OnePlus 3T a 5T. Předpokládalo se, že i OnePlus 6 se dočká svého bráchy v podobě OnePlus 6T a nyní se dočkáváme prvního oficiálního potvrzení. Přichází od ruského certifikačního úřadu a potvrzuje slova CEO společnosti OnePlus Carla Pei, který prohlásil, že OnePlus 6T přijde, jen pokud přijde nová využitelná funkce pro uživatele.

Dočkáme se něčeho revolučního?

Carl Pei ke konci loňského roku prohlásil: „We’ll make a second T device if there’s enough new technology that’s useful to our users. As of now, we still haven’t decided whether we have enough upgrades next year for a T device.

Evidentně se tedy objevila nová technologie, která může být užitečná pro uživatele zařízení OnePlus. Ruský certifikační úřad s názvem Eurasian Economic Commission (EEC) certifikoval nové zařízneí s názvem OnePlus A6013, což je firemní označení pro OnePlus 6T. Bohužel na certifikačním potvrzení nejsou žádné další údaje, které by nám přinesly informace o očekávaném zařízení, ani není sděleno, kdy přijde. Osobně však předpokládáme v říjnu či listopadu tohoto roku.

OnePlus 6T certifikace

Co z nových technologií přimělo OnePlus vyprodukovat další telefon, není zřejmé. Může jít například o trojitou zadní kameru, čtečku otisku prstů přímo v displeji, kompletně bezrámečkový telefon s vysouvací přední kamerou, větší úložiště, voděodolnost, nové Gorilla Glass 6 či Android 9 rovnou out of the box. Zatím musíme čekat a můžeme se nechat překvapit.

Zdroje: gizchina.com, bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat