Originální Nubia 717 Lite jen nyní za nižší cenu! sponzorovaný článek

Originální Nubia 717 Lite jen nyní za nižší cenu! [sponzorovaný článek]
2018-08-29T08:26:14+02:00
• 29. 8. 2018

Internetový obchod Geekbuying se nyní rozhodl uspořádat velkou akci, díky které máte možnost získat chytré telefony značky Nubia s 66 % slevou. Taková sleva už se vyplatí. Nízkou cenu však získáte jen u níže uvedených modelů. To ale není vše, na tomto odkaze můžete zakoupit i jiné produkty se slevou například 80 %.

Geekbuying: Nubia Z17 Lite se slevou 66 %

Firma ZTE představila zařízení v podobě ZTE Nubia Z17 Lite. Jedná se o telefon, který nabízí minimální boční rámečky a drobné designové prvky kolem displeje a čtečky otisků prstů.

ZTE Nubia Z17 Lite si zamilujete ihned na první pohled, a to nejen designem, ale také hardwarovými specifikacemi. Zařízení je vybaveno octa core procesorem Snapdragon 653 a je taktován na 1,95 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a soubory se pak postará operační paměť s kapacitou 6 GB. Pokud nejste zastánci microSD karet, zbystřete.

Kapacita vnitřního úložiště činí 64 GB, nemusíte tak mít strach, že byste neměli dostatek prostoru pro fotografie, videa či další dokumenty. Parametrově vás zaujme také zadní duální fotoaparát, jenž je vybaven 13MPx a 13MPx senzory od společnosti Sony. Pro pořizování selfies fotografií vám pak poslouží 16megapixelový fotoaparát.

Telefon značky ZTE Nubia Z17 Lite je mimo jiné vybaven dvěma sloty pro SIM karty, operačním systémem Android ve verzi 7.1 Nougat. Dále zde najdete Bluetooth ve verzi 4.0 či dokonce podporu LTE sítí (bez 800 MHz). Jen nyní telefon získáte za akčních 3 557 Kč z původních 10 327 Kč, a to u internetového obchodu Geekbuying.com Pokud tedy hledáte levný a výkonný telefon, Z17 Lite by vás mohl zaujmout. Sleva platí na model z Hong Kongu. Kupujte ZDE.

Zahraniční server Geekbuying však nabízí mnohem více. ZDE si můžete zakoupit další zajímavé produkty i se slevou 80 %.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat