Výřez v displeji zamíří mezi mobily Motorola Moto

Výřez v displeji zamíří mezi mobily Motorola Moto
2018-08-29T07:29:06+02:00
• 29. 8. 2018
1

Ani společnost Motorola nezůstala pozadu v adopci designu nakousnutého displeje. Posledním takovým přírůstkem je například Motorola P30, která je náramně podobná iPhonu X. Mělo by se jednat zároveň o první mobil nové série P, která bude zejména určena pro asijský trh. K nám by tyto mobily mohly zamířit pod označením Motorola One. Kromě jiného názvu bychom se měli dočkat i čistého systému Android, možná pod záštitou programu Android One. Nyní se ale ukazuje, že se nebude jednat o jediné mobily s výřezem v displeji.

Moto s „water-drop notch“?

Na internetu se objevily fotografie připravovaného mobilu ze série Moto, který bude zapadat právě mezi zařízení s nakousnutým displejem. V tomto případě by se ale nemělo jednat o takový „zásek“ jako v případě Motoroly P30. Výřez by měl být miniaturní a měl by obsahovat jen kamerku, případně pár běžných senzorů. Skoro by se dalo říci, že se v tomto případě Motorola nechala inspirovat u modelů od společností Essential, Vivo a Oppo.

Moto G7

Svými specifikacemi by měla novinka vycházet z už představeného modelu Moto G6 Plus, kterého jsme se dočkali už v dubnu. Možná zde nastanou některé změny v hardwaru – třeba dojde k výměně procesoru za novější model.

V tuto chvíli nevíme, jak se bude uniklý model jmenovat. Spekuluje se o několika názvech – Moto G7, Moto G6s Plus nebo Motorola One. Zřejmě si ještě nějakou chvíli počkáme na konkrétní informace. Otázkou je, jestli Motorola zůstane věrná čistému Androidu, nebo i zde použije nadstavbu.

Zdroje: phonearena.com, fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

ale jo, takový výřez bych ještě přežil :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat