Go Sling Pro: šikovná taštička nejen pro vaši kameru

Go Sling Pro: šikovná taštička nejen pro vaši kameru
2018-08-03T14:00:00+02:00
• 3. 8. 2018

Máme tu další úspěšný projekt ze stránky Indiegogo. Tentokrát se jedná o šikovnou tašku Go Sling Pro. Tato taška uspěla především díky svému jednoduchému, a přesto robustnímu designu. Svůj původní cíl překročil projekt více než trojnásobně, a nyní úspěšně putuje do výroby.

Go Sling Pro je nejen kompaktní, ale i bezpečná

Společnost Alpaka, která za projektem stojí, měla u této tašky 2 hlavní myšlenky. Jednou byla lehkost a jednoduchost celé věci. Proto je taška malá, vyrobená z kevlarových vláken. Má také odnímatelný popruh s magnetickým zámkem, taška se tak dá snadno sundat, a člověk ji nemusí ani přetahovat přes hlavu.

Funkcionalitou se ale vyrovná některým novějším batohům. Uvnitř i zvenčí najdeme USB konektory, které slouží pro jednodušší nabíjení. Uživatel tak může zevnitř batohu připojit powerbanku, a zvenčí k batohu připojit kabel, kterým si pak nabije telefon. Nemusí tak nechávat nabíjecí kabel trčet z tašky.

Taška samotná je, jak již bylo zmíněno, z kevlaru. To z ní dělá nejen vodotěsnou, ale i nesmírně odolnou tašku. Nedá se tedy nijak jednoduše poškodit, ani rozříznout. Společně se zamykatelným zipem to z ní dělá tvrdý oříšek pro zloděje.

Uvnitř tašky najdeme krom zmíněného portu na nabíjení ještě nastavitelný rozdělovač, který umožňuje bezpečně přenášet jak DSLR kameru, tak i příslušenství k ní. Taška je tak ideální i pro fotografy, kteří nehledají nic velkého pro přenášení svého fotícího náčiní.

Momentálně je taška dostupná ve 3 barvách, a její cena je zatím 49 dolarů (kolem 1 075 korun) i s poštovným. Je k zakoupení v různých kombinacích, ať už s další taškou Air Sling, nebo v balíčku po třech.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Hubka

Student IT, notorický hráč her jak na počítači tak na mobilu, nadšenec do mobilních aplikací a fanoušek seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat