Gearbest: chytrá domácnost od Xiaomi nyní za nižší cenu sponzorovaný článek

Gearbest: chytrá domácnost od Xiaomi nyní za nižší cenu [sponzorovaný článek]
2018-08-20T08:09:17+02:00
• 20. 8. 2018

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonům, ale i dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a rychlé Wi-Fi routery či se zaměřuje na chytrou domácnost. V tomto článku vám představíme dva produkty, díky kterým si můžete vytvořit chytrou domácnost a neutratíte ani tisíc korun. 

Chytrá domácnost: Xiaomi Mi Smart WiFi pro lepší život

Jako první produkt jsme si pro vás připravili chytrou bránu pod názvem Xiaomi Mi Smart WiFi Gateway. Xiaomi smart Gateway je centrální brána, s kterou komunikují veškeré senzory a doplňky Mi Home. Brána zároveň obsahuje světlo s velkou barevnou škálou a reproduktor. Brána potřebuje být tedy neustále zapnutá v sítí a připojená k wifi a vy se tak můžete podívat odkudkoliv do vaší domácnosti.

Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svou bránu pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti. U produktu si navíc můžete měnit podsvícení, k dispozici budete mít až 16 mil. barev. Můžete měnit jak barvy, tak sílu jasu a podobně.

Dokonce si přes chytrou bránu můžete pustit rádio. K dispozici je až 1 200 internetových rádio stanic, které vám zpříjemní váš nabitý den. Zajímavostí je, že si do routeru můžete nahrát svou oblíbenou hudbu, popřípadě jiné zvukové stopy. Brána se mimo jiné v noci automaticky rozsvítí, pokud identifikuje lidský pohyb. Tato úžasná chytrá brána od Xiaomi je nyní k dostání za skvělých 627 Kč a zakoupit si jej můžete ZDE.

Gearbest: Aqara Smart Motion Senzor aneb bezpečnost domu pod palcem

Druhým produktem je pak bezpečnostní zařízení, které detekuje každý pohyb ve vašem domě. To znamená, že pokud budete mimo svůj domov a zařízení detekuje nežádoucí lidský pohyb, okamžitě vás o tom bude informovat prostřednictvím vašeho mobilního telefonu. Chytré zařízení Aqara Smart Motion Sensor využívá protokol ZigBee, což zaručuje velmi nízkou spotřebu. Senzor může spolupracovat i s jinými branami značky Aqara, viz produkt výše či jinými chytrými zařízeními. 

Většinou se produkt používá ke sledování stavu dveří či oken, díky čemuž uživatel pak zjistí, zda s nimi někdo nemanipuluje v reálném čase. Aqara Smart Motion Sensor mimo jiné disponuje silným alarmem, dokáže sledovat aktivitu uživatele a následně mu podat i výsledky kvality spánku. 

Jestliže tedy chcete mít bezpečnost svého domu pod palcem, Aqara Smart Motion Sensor rozhodně doporučujeme. Jedná se o velmi kvalitní a spolehlivý produkt, který je nyní ve slevě za pouhých 268 Kč. Zakoupit si jej můžete ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat