DevFest CZ spouští Early Bird lístky a oznamuje venue

DevFest CZ spouští Early Bird lístky a oznamuje venue
2018-08-20T08:03:05+02:00
• 20. 8. 2018

Fanoušci technologického festivalu DevFest CZ mohou začít slavit. Organizátoři po měsících tajností oznamují místo konání letošního ročníku a spouští prodej Early Bird lístků.

Prodej lístků oficiálně začal již před více než týdnem, kdy bylo k dispozici 30 Super Early Bird lístků. Ty ovšem nezůstaly ležet ladem dlouho. „Super Early Bird lístky se vyprodaly během patnácti minut. Vlastně jsme to ani nestihli pořádně rozhlásit,” říká k tomu garantka PR, Katka. Hlavní organizátor letošního ročníku, Honza, dodává: „Než jsem se stihl rozkoukat, byly všechny lístky z první vlny pryč. Tušil jsem, že se pár „pankáčů”, kteří podpoří konferenci bez známého místa konání a speakerů, najde, ale že bude takový zájem?”

DevFest CZ míří do Pragovky

Konference letos zamíří do Pragovky, která poskytuje velmi zajímavé prostory. „Neotřelá venue představuje organizační výzvu. Jednou z ctností rytířů je ale chrabrost, takže my se výzev nebojíme!” říká produkční Bára. „Pragou V3S jsem jezdil jako malý na naší farmě. Vždycky ze sebe dala maximum a nikdy nás nezklamala. Věřím, že i DevFest ze sebe vydá maximum a rozhodně účastníky nezklame!” dodává Honza. Podobně smýšlí i organizátor Danny: „Venue vypadá libově a už byl nejvyšší čas se dozvědět, kde že se ta sláva bude konat!”

Ceny Early bird lístků začínají na 25 € pro jednotlivce. Studenti lístky pořídí o trochu levněji. K dispozici jsou také stále ještě lístky Community Support. Ty apelují především na ty nejvěrnější fanoušky – jsou totiž ze všech lístků nejdražší. DevFest CZ je nezisková akce a koupí těchto lístků mohou příznivci festivalu podpořit jeho fungování.

Lístky na DevFest CZ můžete zakoupit na oficiálních stránkách 2018.devfest.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat