Galaxy J2 Core aneb Android Go à la Samsung

Galaxy J2 Core aneb Android Go à la Samsung
2018-08-15T18:54:25+02:00
• 15. 8. 2018

Již nějakou dobu se povídá o tom, že Samsung připravuje vlastní smartphone s Android Go, nyní jej již známe pod názvem Galaxy J2 Core. Tyto spekulace sami o sobě vzbudily velkou naději, že by Samsung mohl představit telefon bez své tradiční nástavby. Jak se však ukazuje, Android Go není to samé co Android One.

Android Go ve stylu Samsungu

Na internet unikla část manuálu k novému telefonu a z grafiky je více než patrné, že ačkoliv telefon prokazatelně běží na Androidu Go, disponuje stále klasickou nástavbou Samsung Experience. Dostáváme tak jasný důkaz toho, že Android Go není na rozdíl od Android One tak striktně omezen a stále je možné, aby si jej výrobci upravovali k obrazu svému.

Na ukázce z návodu můžeme vidět typické prostředí telefonů Samsung Galaxy, včetně domovské obrazovky. Přítomnost Androidu Go dokazují aplikace v menu, konkrétně Maps Go a Google Go. Pokud by zde však nebyly, asi by nikomu nepřišly snímky nijak zvláštní. Prostředí je totiž takřka nerozlišitelné.

Návod dále skrývá další zajímavosti, jako například to, že telefon bude disponovat, na dnešní dobu poněkud netradičně, odnímatelným zadním krytem. Opět na nás tedy dýchnou dávné doby vyměnitelných baterií a slotů SIM karet pod krytem. Nalezneme zde i slot pro microSD kartu. Bohužel vzhledem k umístění slotů bude pro výměnu karet nutno vyjmout i baterii.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat