Fitness aplikace Strava mění princip prémiového předplatného

Fitness aplikace Strava mění princip prémiového předplatného
2018-08-02T11:49:47+02:00
• 2. 8. 2018

Aplikace pro monitorování fitness aktivit, Strava, spustila dnes nové prémiové baličky. Tato aktualizace, zvaná „Summit“, nahradí původní systém prémiového předplatného. Její největší výhodou je možnost koupit si tyto balíčky samostatně, a za podstatně menší cenu.

Místo jednoho balíčku tři

Společnost v tiskovém oznámení, které bylo vydáno společně s updatem, oznámila rozdělení prémiových balíčků. Toto rozdělení by mělo primárně pomoci uživatelům zaměřit se v aplikaci na konkrétní údaje, které chtějí sledovat. Uživatelé ale také ocení nižší cenu těchto balíčků, a s tím jde v ruku v ruce fakt, že již nebudou muset platit za funkce, které nutně nepotřebují, nebo prostě nevyužívají.

Nové balíčky v aplikaci si může uživatel koupit samostatně, a to za 3 dolary na měsíc nebo 24 dolarů na rok. Může si je ale také stále koupit všechny dohromady, kdy ho tento kompletní balíček funkcí bude stát 8 dolarů na měsíc, nebo 60 dolarů na rok. Tato cena se rovná původní ceně prémiového předplatného, které aplikace původně využívala.

Po této aktualizaci si tedy uživatel může vybrat mezi 3 balíčky, každý se zaměřuje na něco jiného. Nejdříve je tu „Training“ balíček, který se zaměřuje na cílené trénování. Zde si uživatel může nastavovat cíle, sledovat svůj postup, dělat si plány pro další trénink. Obecně se zde uživatel může připravit například na nějaký závod nebo soutěž.

Pak je zde balíček „Analysis“. Ten se soustředí, jak je z názvu patrné, na analýzu výkonu uživatele. Pomáhá mu tak sledovat jeho zlepšení, dlouhodobě monitorovat, jaký výkon podává, a slouží hlavně pro sledování statistik uživatele napříč sporty.

Nakonec je zde balíček „Safety“. Ten má za úkol uživateli umožnit bezpečné prozkoumávání různých oblastí, zobrazovat mapy s přehledem toho, kde se uživatel nejčastěji nachází, a obecně zajistit bezpečí uživatele. S tímto balíčkem může uživatel také sdílet svou lokaci s přáteli a rodinou, a ti tak mohou mít přehled o jeho cestách.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Hubka

Student IT, notorický hráč her jak na počítači tak na mobilu, nadšenec do mobilních aplikací a fanoušek seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat