Drony DJI Mavic Pro za exkluzivní cenu na GearBestu! sponzorovaný článek

Drony DJI Mavic Pro za exkluzivní cenu na GearBestu! [sponzorovaný článek]
2018-08-08T15:30:45+02:00
• 8. 8. 2018

Internetový obchod GearBest si připravil mimořádnou slevovou akci. Tentokrát nejde o žádné náramky, hodinky nebo sluchátka. Akce se týká rovnou dronů, a to konkrétně prvotřídních DJI Mavic Pro Mini a Mavic Pro Platinum. Jde o poměrně drahé zboží, a o to více potěší slevové kupóny, které nám GearBest poskytl.

DJI Mavic Pro

K dispozici jsou dvě varianty, Mavic Pro Mini a Mavic Pro Platinum. První zmíněný kousek je běžně oceněn na 1299 dolarů, s naším kupónem jej však lze zakoupit jen za 1129 dolarů! To je zhruba 24890 korun a sleva oproti původní ceně činí skoro 4000 korun, což je opravdu výhodné. Pokud máte o DJI Mavic Pro Mini zájem, můžete jej zakoupit zde. Nezapomeňte v objednávce zadat kupón GB$THDJIP2.

Druhým nabízeným produktem je DJI Mavic Pro Platinum. Tento elegantní dron přivedla společnost DJI na trh nedávno. Oproti jiným modelům je mnohem tišší a má také zvýšenou výdrž baterie. Celkově se podle společnosti DJI jedná o jejich doposud nejdokonalejší dron. Mavic Pro Platinum nabízí výdrž baterie až na dobu 30 minut, má v sobě zabudovaný systém pro čtení terénu v rozsahu od 0,7 až do 15 metrů a precizně tak detekuje překážky až do 30 metrů.

Jeho původní cena činí 1399 dolarů, avšak opět díky našemu kupónu jej můžete získat za pouhých 1209 dolarů! Sleva je tak ještě vyšší, než u výše zmíněného Mavic Pro Mini. Pokud máte o tento dron zájem, kupujte na této stránce a opět nezapomeňte uplatnit kupón, v tomto případě GB$THRJIMP.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat