Blackview BV9500 je bezdrátově nabíjený obrněnec s 10 000mAh baterií

Blackview BV9500 je bezdrátově nabíjený obrněnec s 10 000mAh baterií
2018-08-01T19:29:38+02:00
• 1. 8. 2018
2

Blackview vyrábí různé řady telefonů, low-endy, střední třídu či obrněné smartphony. Ze zmíněné poslední kategorie jsme se dočkali nového přírůstku s názvem Blackview BV9500, který se vyznačuje odolností proti vodě a prachu IP 68 a vojenským standardem MIL-STD-810G, který zaručuje telefonu vůči všemožným nepříznivým vlivům.

Špatné zacházení není problém

Blackview BV9500 se stane telefonem, který ocení zvláště lidé pracující například na stavbách nebo v jiných náročných podmínkách. Tomuto telefonu by totiž mělo uškodit máloco. Má totiž ochranu proti vniknutí vody a prachu a nečistot. Můžete se s ním například potápět či ho zahrabávat do hlíny. Můžete s ním přecházet z kryokomory do sauny, můžete si s ním házet a podle dané certifikace MIL-STD-810G by se s ním nemělo vůbec nic stát.

Blackview BV9500

Telefon Blackview BV9500 je poháněn procesorem od MediaTeku Helio P23 a k tomu mu pomáhají 4 GB operační paměti. Interní paměť se vyšplhala na 64 GB. Obrazovka získala úhlopříčku 5,7″ s rozlišením FHD+, bohužel však kvůli ochranným prvkům jsou zde veliké rámečky a displej zabírá jen 62 % přední plochy. Displej je chráněn tvrzeným sklem od firmy Corning s názvem Gorilla Glass 5. Telefon je dále vybaven monofotoaparátem s 16 MPx a světelností 2. Selfie kamerka získala 13 MPx.

Zajímavá je i baterie, která má kapacitu 10 000 mAh, Blackview BV9500 vám tak vydrží při běžném používání (3-5 hodin SoT) i přes 3 dny. Baterie typu Li-Pol je rychlonabíjecí, a dokonce zvládne být nabíjená bezdrátově. BV9500 přichází s Androidem 8 s menšími úpravami od výrobce. Cena zařízení se pohybuje od 230 eur výše, což je v přepočtu necelých 6 000 Kč.

Zdroje: milstd.cz, kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Dobrý den. Kdy se uvede na trh u nás? Případně, kde se to dozvím? Nákupu z Číny nad určitou částku nedůvěřuji. Díky

Karel Čapka

VIP 25. 8. 2018, 9:30

Pravděpodobně do půl roku. Musíte ale sledovat české prodejce zařízení blackview. Jinak se o tom nedozvíte.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat