Apple Pay Cash je dle výzkumu nejlepší platební službou

Apple Pay Cash je dle výzkumu nejlepší platební službou
2018-08-09T16:30:05+02:00
• 9. 8. 2018

Nezisková organizace pod názvem Consumer Reports nedávno zveřejnila zprávu týkající se ocenění zboží a služeb na základě nestranného testování. Kdykoliv se na trhu objeví nová technologie, nezisková organizace ji ihned podrobí důkladnému testování. Organizace se však nyní zaměřila na poměrně netradiční téma.

V nové zprávě, kterou zveřejnil Consumer Reports, bylo zveřejněno důkladné porovnání všech mobilních platebních služeb takzvaného typu peer-to-peer. Pomocí těchto aplikací můžete odesílat nebo přijímat peníze od jiných osob, ovšem pouze v případě, že obě strany používají stejnou službu. Zajímavé je, že dle výzkumné společnosti eMarketer se očekává, že více než 79 mil. Američanů bude v letošním roce jednu z těchto mobilních platebních služeb využívat. Pokud se tak stane, bude se jednat o 24 % navýšení v porovnání s předchozím rokem. 

Apple Pay Cash na prvním místě, jaký je důvod?

Mezi peer-to-peer služby, které byly otestovány, patří Venmo, Cash App, Facebook Payments in Messenger a Zelle. Organizace Censumer Reports zjistila, že všechny zmíněné služby jsou natolik dobré, že se umístily v horním části seznamu. Ovšem na úplné špičce se umístil Apple Pay Cash, a důvod?

Apple Pay Cash získal vynikající výsledky ve velmi klíčových kategoriích, jako je ověřování plateb, podpora dat a soukromí údajů. Služba od jablečné společnosti celkově získala 76 bodů, díky čemuž porazila konkurenční Venmo s 69 body. Aplikace Zelle pak dosáhla na 50 bodů, čímž zaujala poslední místo v seznamu. Navzdory velmi špatných výsledků v různých kategorií se organizace sejde s vedením společnosti Zelle, která nedbá na bezpečnost dat a soukromí uživatelů. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat