Apple Music chystá nový playlist Friends Mix, dočkáme se ho již za měsíc

Apple Music chystá nový playlist Friends Mix, dočkáme se ho již za měsíc
2018-08-09T13:15:47+02:00
• 9. 8. 2018

Jablečná společnost údajně pracuje na dalším osobním playlistu, kterého se dočkají všichni předplatitelé Apple Music. Tentokrát se bude jednat o novinku, která vám zobrazí veškerou hudbu, kterou ostatní uživatelé poslouchají. Jedná se o značně odlišný playlist, neboť veškeré playlisty, které Apple Music nabízí, vychází z různých algoritmů či osobních preferencí. 

Nový playlist pod názvem „Friends Mix“ bude obsahovat celkem 25 skladem a aktualizovat jej Apple bude každý týden v pondělí. S touto informací přišel zahraniční server TechCrunch, který dokonce získal i screenshoty. 

Apple Music a nový playlist pouze pro vyvolené

K oficiálnímu představení prozatím nedošlo, což znamená, že ne každý předplatitel Apple Music může nový playlist nyní používat. Nové funkce se totiž dočkala pouze hrstka uživatelů. Zajímavé je, že se playlistu dočkali pouze ti, kteří používají beta verzi iOS 12, macOS Mojave či tvOS 12. Z toho vyplývá, že se jej dočkáme až v září, kdy mimo jiné dojde k představení také finální verze iOS 12.

Friends Mix však nenabídne pouze skladby, které poslouchají vaši přátelé, ale také skladby, které by se vám mohly líbit. Personalizované seznamy skladeb jsou klíčovým bodem snad každé hudební streamovací služby, najdeme je totiž jak u Spotify, tak také u Apple Music, Pandory a podobně. Pokud si chce Apple zachovat stejnou rychlost růstu služby Music, takové kroky mu k tomu jen pomohou. 

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat