Unikl render chystaného Huawei TalkBand B5

Unikl render chystaného Huawei TalkBand B5
2018-07-06T14:33:29+02:00
• 7. 7. 2018

Dle posledních informací se Huawei chystá přijít na trh s novou verzí svého chytrého náramku TalkBand. Konkrétně by mělo jít o Huawei TalkBand B5, jehož tiskový render publikoval ve čtvrtek Evan Blass na svém Twitteru (@evleaks).

Nový náramek bude nástupcem modelu TalkBand B3, ten byl přitom představen už v roce 2016. Zajímavostí je absence TalkBand B4, což by se dalo vysvětlit čínskou pověrčivostí spjatou právě s číslovkou čtyři, která je považována za nešťastné číslo. Několik výrobců již takto k pojmenování svých produktů přispoupilo, třeba loni OnePlus.

Řada TalkBand je specifická v tom, že kombinuje v jednom produktu chytrý fitness náramek společně s Bluetooth hands-free pro hovory. Středovou část lze vyjmout z těla náramku a pomocí integrovaného sluchátka využít k telefonování.

Bohužel kromě renderu nemáme k dispozici žádné bližší specifikace, z obrázku lze odvodit pouze to, že budou k dispozici minimálně dvě barevné varianty (stříbrná a zlatá), přičemž na výběr bude i z několika druhů řemínků z kůže či kovu. U displeje se pak předpokládá, že bude disponovat OLED panelem, stejně jako předchůdce. Na podrobnosti si však zatím musíme počkat.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat