Služba Taxify se rozšiřuje do čtyř nových měst

Služba Taxify se rozšiřuje do čtyř nových měst
2018-07-27T19:54:10+02:00
• 27. 7. 2018

V dnešní době již asi každý slyšel o službě Uber, ale ne každý slyšel o obdobné možnosti Taxify. Tato služba funguje téměř úplně stejně jako Uber, ale kolikrát se umí dostat na ještě nižší ceny. Taxify je Estonská společnost, která donedávna působila pouze na území hlavního města, nyní se však rozšiřuje do dalších čtyřech krajských měst.

Která města to jsou?

Po celkem úspěšném působením v Praze se společnost rozhodla provést průzkum zájmu o tuto službu v ostatních větších měst. Z tohoto průzkumu vyšla čtyři města, kde byl zájem dle společnosti velmi dobrý. Konkrétně se jedná o Ostravu, Olomouc, Plzeň a České Budějovice. V těchto městech je již nyní služba spuštěna a pro nové zákazníky v těchto městech si společnost Taxify připravila uvítací slevu na první jízdu ve výši 50 %.

Zajímavým faktem je, že v nových městech není Brno. Proč se společnost do Brna neuchýlila, je neznámý, ale odkazují se na průzkum zájmu. Uvidíme, zda se společnost v další vlně expanze rozhodne například i pro Brno.

Česká republika však není jediná země, která pocítila rozšíření působení této služby. Dle vedení společnosti se postupně chtějí dostat do všech větších měst Evropy a Afriky. Vzhledem k tomu, že konkurují společnosti Uber, bychom mohli čekat nějaký konkurenční boj a ceny by se u obou společností mohly třeba dostat ještě níže.

logo-app Taxify CleverTech Zdarma ANDROID logo-app Taxify Zdarma iOS

Zdroj: feedit.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat