Samsung údajně chystá novou řadu Galaxy F

Samsung údajně chystá novou řadu Galaxy F
2018-07-28T08:38:48+02:00
• 28. 7. 2018
4

Velmi známý uživatel @MMDDJ_ sociální sítě Twitter nedávno na svém osobním profilu zveřejnil informaci týkající se nového telefonu od jihokorejského výrobce. Samsung údajně chystá zcela novou sérii pod názvem Galaxy F. 

Zajímavé je, že jsme se původně měli dočkat zařízení s označením Samsung Galaxy X. Mělo se jednat o skládací telefon. Nakonec vše ale asi bude úplně jinak. Zařízení Galaxy F je totiž nyní označován jako „dosud nepředstavený skládací telefon“. Aktuálně jsou tu dvě možnosti – buď tato nová řada nahradí Galaxy X, anebo se dočkáme obou variant. 

Galaxy F aneb budoucnost na dosah?

Smartphone Galaxy F nese označení podle slova „folding“ či „flexible“. To znamená, že bychom se mohli dočkat buď skládacího telefonu, anebo telefonu pouze flexibilním displejem. Bohužel se jedná pouze o spekulaci, tudíž berme tuto informaci s velkým nadhledem. 

Pokud se nakonec bude jednat o pravdivou informaci, mohli bychom se v budoucnu dočkat zařízení s velmi zajímavým konstrukčním řešením. Údajně by telefon měl mít pouze jeden jediný flexibilní displej, který se pravděpodobně bude jakýmsi způsobem rolovat z horní strany. Více informací o novince bohužel nemáme.

Ono by vše dávalo smysl, protože Samsung během uplynulého měsíce podal hned několik patentových přihlášek právě pro takové displeje. Osobně bychom se nějakého takového zařízení skutečně měli dočkat, otázkou však je – kdy a za kolik. Jakmile zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictví článku na našem webu. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

SticklerStickleru

28. 7. 2018, 11:02

Tak snad se ten prvni telefon nebude jmenovat F1 :DDD

Přemysl Vaculík

VIP 28. 7. 2018, 11:22

Napadlo mě něco horšího ve spojení s písmenem F :D

Martin Krocil

28. 7. 2018, 8:57

„údajně“ „pravděpodobně“ „Bohužel se jedná pouze o spekulaci“ – Ale psudonovinář se vyblil, článek je na světě..

Erik Bezeréti

28. 7. 2018, 9:31

Nikdo vás přece nenutí článek číst. Navíc hned od začátku je patrné, že autor článku pouze informuje o uniklé spekulaci.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat