Skvělý fitness náramek Elephone Ele Band 5 znovu v akci sponzorovaný článek

Skvělý fitness náramek Elephone Ele Band 5 znovu v akci [sponzorovaný článek]
2018-07-05T23:36:21+02:00
• 6. 7. 2018
1

Společnost Elephone je tu s námi již několik let. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, která společnost Elephone produkuje, jsou určena zejména sportovcům, samozřejmě si však na své přijdou i běžní uživatelé.

Hlavním lákadlem společnosti Elephone jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena/výkon. Toho si je samozřejmě vědom také e-shop Gearbest.com, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte na konci článku.

Elephone ELE Band 5

Chytrý sportovní náramek nabízí malý obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl implementovat certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

   

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí ELE Band 5 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 10 dnů při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 90 mAh.

Pokud vás tento fitness náramek zaujal, můžete si jej pořídit za zvýhodněnou cenu 18,99 dolarů (420 korun) na e-shopu GearBest. Stačí při objednávce zadat slevový kupón 4$-1.5GBJun a získáte výhodnější cenu. Neváhejte však příliš dlouho jelikož nabídka je časově i množstevně omezená. Akce samotná platí až do středy, nicméně platnost kupónu končí již v sobotu 7. července. Proto pokud máte v plánu jej využít, je nejvyšší čas si s nákupem pospíšit.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Na fotce kapacita baterie 80 mAh v článku 90? Co aplikace do telefonu na g-play jsem nenašel. A to je gro věci. Mi band 2 se soft Mi band tools za 75 Kč posune tenhle náramek o kilometry dopředu před konkurenci!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat