Samsung W2019 je v přípravě

Samsung W2019 je v přípravě
2018-07-07T15:30:18+02:00
• 7. 7. 2018

Model W2018 od společnosti Samsung z prosince loňského roku zanedlouho v nabídce vystřídá jeho nástupce, o kterém se začíná pomalu v kuloárech proslýchat. S největší pravděpodobností bude oficiální prodej stále omezen na asijské trhy. Telefon s véčkovou konstrukcí či nadstandardní výbavou by však mohl mít značný úspěch i v našich končinách. Chystané zařízení nese označení Samsung W2019 a vyvíjí se pod názvem Project Lykan.

Véčko s aktuálními trendy

Zatímco poslední zástupce W2018 byl v podstatě směsí specifikací z Galaxy S8 a Galaxy Note 8, tak novinka vzejde z již dostupného Galaxy S9 a blížícího se Galaxy Note 9. Podle nejnovějších zpráv hlavní fotoaparát získá rovnou dva senzory s neupřesněnými rozlišeními. Nemusíme zanevřít ani nad možností minimální tloušťky rámečků kolem celého displeje. Dále se nabízí osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu nebo minimálně 6GB operační paměť.

Z předchůdce může převzít 64GB úložiště pro uživatelská data, speciální tlačítko vyhrazené pro virtuální asistentu Bixby, port USB typu C a nejnovější verzi softwarové rozhraní Experience ve verzi 9.2 vycházející z Androidu 8.0 Oreo. Datum uvedení na trh v tuto chvíli neznáme, ale jihokorejský výrobce jej asi bude tradičně směřovat ke konci roku. Nakonec cenovka zřejmě překoná hranici 2 500 dolarů (tj. cca 55 260 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat