Samsung uvádí model Galaxy On6

Samsung uvádí model Galaxy On6
2018-07-06T01:39:48+02:00
• 7. 7. 2018

Společnost Samsung do svého portfolia zařazuje čerstvou novinku v podobě Galaxy On6, která ovšem bude oficiálně dostupná pouze na vybraných trzích. Telefon ve srovnání s konkurencí nenabídne nic nadstandardního a spíše se stane jen dalším zástupcem do širokého počtu zařízení. Jihokorejský výrobce spouští prodej nyní se začátkem letních prázdnin, přičemž ani samotná cenovka není žádným lákadlem.

Nuda a šeď

Přední panel disponuje 5,6palcovým sAMOLED Infinity displejem s rozlišením 1 480 x 720 pixelů, 8megapixelovou kamerkou a jednou LED diodou na přisvětlení snímků. Hardwarovou stránku zastupuje osmijádrový procesor Exynos 7870 z vlastní dílny běžící pod taktovací frekvencí 1,6 GHz a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Interní paměť v základu pojme 64 GB uživatelských dat s tím, že nechybí podpora paměťových microSD karet.

V zadní častí naleznete 13megapixelový senzor fotoaparátu, LED blesk, snímač otisků prstů nebo baterii s kapacitou 3 000 mAh. Softwarová výbava může počítat s Androidem 8.0 Oreo, ale překrytým vlastní nadstavbou. Mezi ostatní prvky výbavy patří například funkce dual-SIM, 3,5mm jack pro sluchátka, FM rádio a podpora sítí 4. generace včetně VoLTE. Prodejní cena v přepočtu vychází na 4 738 Kč a barevná provedení budou dvě – černé či modré.

Zdroj: flipkart.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat