Předplacenkáři u O2 si poradí i bez kreditu, vrací se služba O2 Rezerva

Předplacenkáři u O2 si poradí i bez kreditu, vrací se služba O2 Rezerva
2018-07-10T09:45:46+02:00
• 10. 7. 2018

Operátor O2 vrací od července do své nabídky službu O2 Rezerva. Nejde o žádnou převratnou novinku, poprvé operátor tuto službu zákazníkům nabídl již v roce 2010, avšak později došlo k její zrušení. Nyní se do nabídky po dlouhé době vrací.

Záchranný kredit

Služba O2 Rezerva nabízí uživatelům předplacených karet využívat mobilních služeb i v situaci, kdy dojde kredit na kartě. Pokud uživateli klesne kredit pod 50 korun, či dojde úplně a nutně si potřebuje zavolat, má možnost vytočit bezplatně linku *107*#, kde mu operátor obratem připíše bonusový kredit 50 korun. Tento obnos umožní na měsíc volat, psát SMS i surfovat na internetu, dle sazby tarifu.

Při následném dobití kreditu se 50korunový bonus automaticky strhne, společně s poplatkem za využití služby, ten činí 5 korun.

Není nic horšího, než když člověk hraje o vteřiny a zjistí, že mu došel kredit a trafika je v nedohlednu. Právě zákazníkům v této situaci vycházíme službou O2 Rezerva vstříc,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Službu mohou využít všichni zákazníci, kteří vlastní předplacenou kartu alespoň šest měsíců. O2 Rezerva lze využít opakovaně, avšak jen jedenkrát po dobití kreditu v hodnotě minimálně 200 korun za poslední dva měsíce.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat