Audiopro představuje nové sportovní repráčky

Audiopro představuje nové sportovní repráčky
2018-07-10T11:00:15+02:00
• 10. 7. 2018

Společnost Audiopro si na letní období připravila dvě novinky v podobě outdoorových Bluetooth reproduktorů. Ty vynikají zejména svým odolným provedením a kompaktními rozměry. Díky tomu se hodí především na výlety, třeba do přírody nebo i k vodě.

Reproduktor s ocáskem

Prvním z novinek je bezdrátový reproduktor Polk BOOM Swimmer. Byl navržen pro vysoce aktivní uživatele a jeho zajímavostí je, jak to sám výrobce nazývá, „ocásek“. Jde o pružnou část konstrukce, kterou je možné omotat, prostrčit či jinak uchytit téměř na jakékoliv místo. Díky tomu si jej můžete připnout například k batohu, nebo zkrátka kamkoliv jinam, možností je neomezeně mnoho.

Repráček je navíc odolný proti vodě, prachu a otřesům, takže je připraven i na nehezké zacházení či náročnější podmínky v přírodě. Samozřejmě nezklame ani kvalitou zvukového výstupu a svým výkonem. Na své rozměry by měl poskytovat opravdu dobrý zvuk.

Minirepráček na cesty

Druhou novinkou je malý repráček zvaný Polk BOOM Bit, přičemž jde doslova o kapesní reproduktor určený na cesty úplně všude. Váží jen několik málo gramů a stejně jako první zmíněný produkt je i Bit odolný proti nárazům a prachu. Disponuje pružným klipem, který umožňuje jeho připnutí na oblečení, pásek nebo batoh. Má navíc vestavěný mikrofon, takže jej lze využít i jako hands-free.

Polk BOOM Swimmer je v prodeji za 999 korun, Polk BOOM Bit je pak možné zakoupit již za 569 korun. Ceny jsou pouze doporučené a včetně DPH.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat