Powerbanky pro Apple zařízení od AppleKing nyní se slevovým kupónem! sponzorovaný článek

Powerbanky pro Apple zařízení od AppleKing nyní se slevovým kupónem! [sponzorovaný článek]
2018-07-17T14:58:46+02:00
• 17. 7. 2018

Potřebujete powerbanku pro iPhone, a nevíte kterou? Podívejte se na nabídku AppleKing.cz, kde najdete různé powerbanky pro iPhone, iPad i Watch.

Internetový obchod AppleKing.cz nabízí opravdu široké spektrum nejen powerbanek, ale i příslušenství pro všechna zařízení od Applu. Pro naše čtenáře vytvořil AppleKing.cz unikátní slevový kód „DKM10“, po jehož zadání získáte 10% slevu na celou objednávku.

AppleKing aneb obchod pro pravé jablíčkáře

Mobilní telefon má dnes každý a dá se říct, že kdo jej nemá, jako by nežil. Doba opravdu pokročila a telefony nám neslouží pouze jako prostředek k volání či psaní SMS, ale jsou zároveň zdrojem zábavy či pracovních záležitostí. Někdo poslouchá hudbu, jiný hraje hry nebo surfuje na internetu …každý to zná. Pokud je ale telefon v provozu celodenně, nemůže se současnou kapacitou baterie vydržet příliš dlouho(obvykle den, někdy i méně). V momentě, kdy je baterie iPhonu slabá, hodí se mít po ruce powerbanku, která telefon dobije.

V následujícím článku se podíváme na jednotlivé druhy powerbanek (už to není jenom o jakési placaté krabičce s kabelem), a to od českého e-shopu Appleking.cz. Obchod se zabývá prodejem příslušenství určeného čistě pro zařízení Apple, tedy pro iPhone, iPad, Watch i další. V nabídce najdete příslušenství od známých výrobců, a vybrané kousky si nechává AppleKing vyrábět přímo na zakázku.

V nabídce naleznete jak mini powerbanky, co se vejdou do kapsy, tak modely s vyšší kapacitou (až 30 000mAh), které zpravidla mívají 2 a více konektorů pro nabíjení dvou zařízení najednou. Mimo to si na své přijdou příznivci čistého a jednoduchého designu i milovníci opravdu netradičních provedení. Nejvíce však musím vyzdvihnout nabíjecí pouzdra na iPhony, kterých má e-shop AppleKing v nabídce celou řadu, mj. i na plusové verze (iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus a 8 Plus), které u Applu nenajdete.

Co jsou powerbanky a k čemu slouží

Powerbanky jsou vytvořeny z jednoho jediného důvodu – pro nabíjení iPhonu, iPadu, Apple Watch i dalších přístrojů bez potřeby elektrické sítě. Základem je akumulátor nebo série akumulátorů, které lze opakovaně dobíjet. Vnější design potom rozhoduje o jejich velikosti a hmotnosti.

Není ovšem powerbanka jako powerbanka. Existuje jich velké množství v různém cenovém rozmezí, přičemž mají odlišné funkce, design i hmotnost. Ty nejlevnější zpravidla vystačí na jedno až dvě nabití telefonu – výměnou za kompaktní rozměry, díky nimž ani nebudete vědět, že ji máte u sebe. Sázkou na jistotu jsou powerbanky značky BASEUS nebo .hoco, přední výrobce příslušenství pro přístroje Apple.

Dražší powerbanky obvykle disponují kapacitou 10 000 – 30 000mAh, s čímž nabijete iPhone až 10x (záleží na modelu telefonu, resp. jeho baterii). Většina modelů potom nabízí i rychlonabíjení nebo bezdrátové nabíjení, a vybrané dokonce magnetickou plochu pro nabíjení Apple Watch. Pro ty, co menší výdrž telefonu trápí, je powerbanka jistou volbou a neměla by ve výbavě jednoznačně chybět.

Klasické powerbanky

Největší podíl v segmentu si ukrajují powerbanky klasické, které zpravidla nabízí jeden, dva nebo více výstupních portů + jeden napájecí. Slouží pro efektivní nabíjení iPhonu, iPadu i jiných telefonů a tabletů. Nabíjení samotné powerbanky probíhá standardně z elektrické sítě, případně pomocí USB rozhraní přes port ve vašem počítači.

Výjimkou nejsou powerbanky s 10 000 mAh ani 20 000 mAh, které spolehlivě vystačí i na delší cesty. Cenově jsou přitom velmi dostupné už od 500 Kč – průběžně potom cena stoupá lehce nad tisícovku, kde najdete powerbanky s mnohem větší kapacitou. Dva porty jsou na AppleKing.cz standardem u většiny (i menších) powerbanek, a vybrané nabízí i odolnější provedení.

Powerbanky s bezdrátovým nabíjením

O něco vymazlenější funkce nabízí powerbanky s bezdrátovým nabíjením, které vám umožní nabít iPhone X, iPhone 8 Plus nebo 8 bez kabelu (případně i starší modely s připojeným přijímačem). Podporováno je také rychlonabíjení, a všechny funkce se promítají do její ceny. Největší výhodou je, že s sebou tak nemusíte nosit kabel, a telefon stačí na powerbanku položit třeba při návštěvě kavárny.

Nabíjecí pouzdra pro vaše iPhony

A teď k té největší vychytávce, kterou jsem zmínil už na začátku – na AppleKing.cz najdete rovněž nabíjecí pouzdra pro iPhone, což znamená, že je poweebanka zabudovaná přímo v krytu. Nosíte ji tak stále u sebe, a začne-li vašemu mobilu docházet energie, jednoduše nabíjecí pouzdro aktivujete (během nabíjení můžete telefon bez problémů používat).

V nabídce jsou originální kousky přímo od Applu, který je vyrábí pouze na neplusové verze; na AppleKingu jich ale najdete spoustu dalších, a to i pro větší modely jako je iPhone 6/6S Plus, 7 Plus nebo 8 Plus. Většina z nich přitom nese značku Baseus, známého výrobce příslušenství pro zařízení Applu. Svůj iPhone obohatíte s nabíjecím pouzdrem až o 4 000 mAh.

Velkou výhodu tvoří jejich cenová dostupnost a skvělé provedení (nejsou robustní ani zbytečně tlustá nebo těžká). Navíc s sebou tak nemusíte nosit externí powerbanku, a máte obojí pěkně pohromadě. Nabíjecí pouzdrosamozřejmě poskytuje iPhonu i protekci během pádů, takže spojíte příjemné s potřebným.

Powerbanky pro Apple wearables

Nabídka AppleKingu je vskutku široká, a tak najdete vedle externích nabíječek pro iPhnoe a iPad také powerbanky pro Apple Watch. Konkrétně se jedná o dva modely: První vypadá jako tlustší bezdrátová nabíječka kruhového tvaru, v níž je schován namotaný nabíjecí kabel, jehož magnetické zakončení leží ve středu horní strany. Dostupná je v černé nebo stříbrné barvě a nabízí kapacitu 2 600 mAh (ideální pro několikanásobné nabití Apple Watch).Druhý model je takovým hybridem. Vyšší cenu kompenzuje jak přítomnost klasické powerbanky s kapacitou 6 400mAh, tak i magnetická plocha pro bezdrátové nabití vašich hodinek, kdy není třeba připojovat klasický nabíjecí kabel.

Internetový obchod AppleKing.cz nabízí opravdu široké spektrum nejen powerbanek, ale i příslušenství pro všechna zařízení od Applu. Pro naše čtenáře vytvořil AppleKing.cz unikátní slevový kód „DKM10“, po jehož zadání získáte 10% slevu na celou objednávku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat