Geekbuying: grafická karta AMD nyní s 50% slevou! sponzorovaný článek

Geekbuying: grafická karta AMD nyní s 50% slevou! [sponzorovaný článek]
2018-07-06T16:59:48+02:00
• 6. 7. 2018
2

Perfektní grafická karta pro pokročilé hráče od druhého největšího výrobce na trhu AMD je nyní ve slevě. Chcete si dopřát nabušenou herní sestavu ? Kupte si to nejdůležitější – grafickou kartu s vysokým výkonem ve slevě za perfektní cenu 1 889 Kč.

Geekbuying: Yeston AMD RX550 ještě za nižší cenu

Neváhejte s touto časově omezenou nabídkou a objednejte si tuto grafickou kartu Yeston AMD RX550 za bezkonkurenční cenu 4 574 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón ZPEUYAWL, zaplatíte 1 889 Kč. Grafickou kartu zakoupíte ZDE.

Geekbuying: Yeston AMD RX550 a specifikace

Tato špičková grafická karta obsahuje čip vyrobený 14nm technologií za pomocí Samsungu, což zaručuje vyšší energetickou efektivnost, ale především lepší výkonnost. O veškeré grafické výpočty se tedy stará Polaris 21 jader s celkovou frekvencí 1183 MHz. K tomu je jím podporou vyrovnávací paměť typu GDDR5 o velikosti 4 GB. Frekvence pamětí je 6000MHz a celková propustnost paměti je 128 GB/s.

O chlazení maximálního tepelného výkonu 50 W se starají dva ventilátory s lopatkami navrženými pro tichý chod. Odlehčený tepelný kryt zajišťuje dokonalé proudění vzduchu pro nejefektivnější chlazení a při tom zabezpečuje vysokou mechanickou odolnost grafické karty.

K propojení se základní deskou slouží rozhraní PCI Express 3.0, zatímco k výstupu slouží jeden DisplayPort, jeden HDMI , DVI konektor. Veškeré výstupní porty podporují HDCP (ochrana přenášených dat). Grafická karta je napájena skrze šesti kolíkový konektor. AMD doporučuje 300W zdroj. Grafická karta navíc zládne rozlišení 4K.

Neváhejte s touto časově omezenou nabídkou a objednejte si tuto grafickou kartu Yeston AMD RX550 za bezkonkurenční cenu 4 574 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón ZPEUYAWL, zaplatíte 1 889 Kč. Grafickou kartu zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Václav Barhoň

7. 7. 2018, 11:26

Sleva žádná není, když zadáte tento kupón skočí cena z 99.99$ na 149$ mínus nějaká malá sleva, takže žádná sleva 50%. !!!

David Boss

7. 7. 2018, 1:20

Co je tohle za grafickou kartu to bída a ne grafika lol nekupujte nebudete spokojený nejlepší je že tu píšete Perfektní grafická karta pro pokročilé hráče? Proč to někdo napíše ????? Když to není pravda!!! RX550 je lowend výrobek a určitě není pro hráče já tak možná do kanceláře. Konec

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat