Notes by Firefox aneb nová aplikace pro tvoření rychlých poznámek

Notes by Firefox aneb nová aplikace pro tvoření rychlých poznámek
2018-07-11T18:15:21+02:00
• 11. 7. 2018
1

Společnost Mozilla již několik svých aplikací v Obchodě Play má, jedná se převážně o mobilní webové prohlížeče, které jsou oblíbené takřka v každé části světa. Uživatelé operačního systému Android jej používají hlavně kvůli své dobré optimalizaci – oproti takovému Chromu využívá mnohem méně operační paměti. Navíc disponuje zajímavými funkcemi, nyní dokonce o jednu více. 

Notes by Firefox cílí na rychlé uživatele

Mozilla tiše vytvořila a představila zcela novou aplikaci pod názvem Notes by Firefox. Jak již z názvu vyplývá, jde o „appku“ výhradně pro tvoření poznámek. Může se zdát, že se nejedná o kdo ví jakou novinku, opak je však pravdou. Aplikace Notes by Firefox se automaticky synchronizuje s vaším webovým prohlížečem, jenž máte nainstalovaný ve svém počítači. V praxi to znamená, že veškeré poznámky, které vytvoříte v mobilní aplikaci, budou ihned k dispozici i ve vašem počítači. 

Nenajdete zde samozřejmě funkce, jako například v Keep nebo Evernote – žádné formátování, fotografie a doodles. Hlavní výhodou Notes by Firefox je rychlost. Pokud chcete své poznámky rychle rozšířit na další zařízení, aplikace je stvořená přímo pro vás. Aplikace prozatím není k dispozici ve všech částech světa, v České republice ji však již stáhnout lze, přestože je stále v Google Play označena jako ve fázi vývoje.

logo-app Notes by Firefox: A Secure Notepad App Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, blog.mozilla.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Libor Foltýnek

12. 7. 2018, 6:18

V čem přesně je výhoda oproti Keep, pokud pominu, že to není od Google? Keep je jednoduchý, rychlý, synchronizovaný a navíc je integrovaný do hlasového ovládání telefonu.
Já alternativám fandím, ale tomuhle moc velkou šanci nedávám :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat