Mophie Powerstation – další power banky s Lightningem

Mophie Powerstation – další power banky s Lightningem
2018-07-20T15:14:48+02:00
• 20. 7. 2018

Novou řadu power bank uvádí na trh společnost Mophie, která především potěší majitele Apple zařízení, neboť u nich počítají s Lightning kabelem. Dohromady se jedná o čtyři zástupce lišící se hlavně v kapacitě ukryté baterie a samozřejmě v konečné prodejní ceně. Až na jednu výjimku si americký výrobce připravil více barevných variant. V budoucnu mají být doplňky dostupné ještě také přes oficiální Apple Store.

Exkluzivita něco stojí

Power banky nesou název Powerstation, Powerstation Plus, Powerstation Plus XL, Powerstation XXL a jejich bateriové články mají velikost v rozmezí od 6 040 až do 20 200 mAh. U modelu Plus nebo Plus XL naleznete navíc integrovaný Lightning kabel, takže na cesty nemusíte nosit žádný kabel pro dobíjení zařízení. Až pochopitelně pro nabití samotné power banky. Lithium-polymerový akumulátor s třemi testy podle firmy zaručuje špičkový výkon a zcela bezpečný provoz.

Skrze malé tlačítko a čtyři indikační LED diody zjistíte její aktuální stav. Přítomná funkce Priority+ upřednostňuje nabíjení připojených zařízení před doplněním energie power bance. Konstrukce má elegantní hliníkovou povrchovou úpravu, přičemž u nejvyššího modelu vychází hmotnost na 260 gramů. Úplným závěrem zbývá dodat cenovku pohybující se od 65 do 100 euro (tj. cca 1 680 – 2 585 Kč bez daně a dalších poplatků).

Zdroj: eu.mophie.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat