Life is Strange se konečně dostal na Android

Life is Strange se konečně dostal na Android
2018-07-20T17:37:00+02:00
• 20. 7. 2018

Life is Strange od herního studia Square Enix začala svou herní pouť čistě pro PC a konzole v roce 2015. Už tehdy se o ní mluvilo jako o jedné z nejlepších interaktivních, příběh vyprávějících her své doby. I z toho důvodu se pravděpodobně hry dočkali také uživatelé iOS o dva roky později. A jak už tomu tak bývá u velkých her, které vyjdou na iOS, nikdo nepočítal s verzí pro Android. Naštěstí se na něj nezapomnělo, a uživatelé Androidu si nyní také mohou tuto hru dopřát.

 

Square Enix na Android nezanevřel

Jak již bylo řečeno, hra je nyní dostupná na Google Play. A i když není hra úplně zadarmo, nedá se zde mluvit o přehnaném ždímání uživatelů. První epizoda příběhu hry je zdarma, stejně tak jako možnost hru stáhnout. Dále stojí druhá epizoda 0,99 dolarů (kolem 22 korun), a epizody následující po 4,99 dolarech (kolem 110 korun). Naštěstí je zde možnost koupit si epizody všechny, což uživatele vyjde jen na 8,99 dolarů (kolem 200 korun). Tato možnost je mnohem výhodnější než si kupovat epizody jednu po druhé.

Hra ale není nic pro slabé povahy, respektive slabé telefony. Nejenže hra podporuje jen určitá zařízení, ale ani specifikace nejsou nic banálního. Uživatelé budou potřebovat minimálně Android 6.0 a vyšší a podporu OpenGL 3.1, aby hru rozjeli. Zařízení samotné pak musí disponovat 64bitovým ARM procesorem, a 2 GB oprační paměti. Je možné, že některá slabší zařízení budou schopna hru nainstalovat, pak se u nich ale nebude dát mluvit o ideálním herním zážitku.

logo-app Life is Strange Amino Apps Zdarma ANDROID logo-app Life Is Strange Zdarma iOS

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Hubka

Student IT, notorický hráč her jak na počítači tak na mobilu, nadšenec do mobilních aplikací a fanoušek seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat