Lenovo Watch 9 – elegantní hodinky nyní ve slevě na Cafago.com sponzorovaný článek

Lenovo Watch 9 – elegantní hodinky nyní ve slevě na Cafago.com [sponzorovaný článek]
2018-07-04T15:23:28+02:00
• 4. 7. 2018

Pokud jste si někdy chtěli pořídit chytré hodinky, ale nechtěli jste za ně utratit velkou sumu peněz, popřípadě se koukat po čínských alternativách, máme tu pro vás řešení. Lenovo totiž nabízí za poměrně nízkou cenu své hodinky Lenovo Watch 9. Tyto na první pohled obyčejné analogové hodinky propojují elegantní vzhled s některými funkcemi klasických chytrých hodinek. Nyní je navíc můžete získat za vskutku výbornou cenu na e-shopu Cafago.com

Lenovo Watch 9

Hned od začátku hodinky působí velmi elegantně. Výrobce skvěle propojil výběr broušeného černého kovu, tvořícího tělo hodinek, se safírovým sklem na ciferníku. Nesmí zde pak také chybět kvalitní silikonové náramky.

 

Krom standardního ciferníku pro ukazování času stojí za to zmínit, že hodinky disponují i řadou chytrých funkcí. Mezi ně patří například měření srdečního tepu nebo další srdeční aktivity, dále pak třeba sledování spánkové kvality, nebo i vyhodnocování kvality daného spánku. Dále zde samozřejmě nesmí chybět upozornění v podobě vibrací na příchozí SMS nebo notifikace, a stejně tak díky tomu mohou hodinky fungovat i jako budík.

Všechna data naměřená hodinkami jsou pravidelně synchronizována s telefonem, kdy hodinky podporují jak Android, tak iOS. Díky komunikaci prostřednictvím Bluetooth 5.0 je u hodinek také zaručena široká podpora napříč moderními smartphony.

Hodinky jsou také vodotěsné, konkrétně do hloubky až 50 metrů. Nemusíte si je tedy sundavat jak ve sprše, tak v bazénu. A teď ta nejlepší část. Za tyto hodinky nyní zaplatíte pouhých 26,78 dolarů, v přepočtu kolem 600 korun. Stačí jít na stránky Cafago.com, a při koupi hodinek zadat kód L074PB, díky kterému dostanete z původní ceny slevu až 250 korun. Kromě této výhodné nabídky je také doprava zcela zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat