Dochází vám šťáva? GearBest má slevu na tři populární powerbanky! sponzorovaný článek

Dochází vám šťáva? GearBest má slevu na tři populární powerbanky! [sponzorovaný článek]
2018-07-14T18:54:24+02:00
• 14. 7. 2018
2

Moderní design smartphonů je založen na tenkém těle a bezrámečkových displejích, s tím se však pojí problémy, jako nedostatek prostoru pro baterii. Výdrž telefonů není mnohdy žádný zázrak, a proto se hodí vlastnit powerbanku. Hned na při nejpopulárnější si nyní GearBest připravil speciální akci a my vám je zde představíme.

Xiaomi 10000mAh

První z nich je klasika od Xiaomi, nabízí kapacitu 10000 mAh, což znamená že v průměru třikrát nabijete kompletně svůj smartphone. Na cesty se powerbanka hodí nejen díky své vysoké kapacitě, ale také je lehká a tenká, takže nezabere moc místa a lze ji jednoduše vzít všude s sebou. Za tuto powerbanku dáte nyní jen 14,99 dolarů (330 korun). Kupujte ZDE.

Xiaomi 5000mAh

Pokud si vystačíte s menší kapacitou, můžete rovněž od Xiaomi pořídit powerbanku s kapacitou 5000 mAh. Designově je stejná jako výše uvedená, ale vzhledem k nižší kapacitě nabízí ještě kompaktnější rozměry. Přesto si s ní vystačíte na necelé dvě nabití svého mobilního miláčka. Cena činí s kupónem IT$MPBANK pouhých 8,99 dolarů (200 korun)! Kupujte ZDE.

Universal 8800mAh

Pokud chcete dát šanci méně známému produktu, lze pořídit tuto univerzální powerbanku o kapacitě 8800 mAh. Kapacitou jde o jakýsi kompromis mezi dvěma od Xiaomi, a navíc tato disponuje praktickou LED diodou, díky které si můžete třeba posvítit po tmě na cestu. Využití se meze nekladou. Za tuto powerbanku pak zaplatíte jen 13 dolarů (290 korun). Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Vladislav Stehno

15. 7. 2018, 12:36

Nechal jsem se zlákat cenou, že si nějakou powerbanku pořídím. V obchodě jsem ale zjistil, že poštovné je přes přes 100Kč. Cena se pak vyrovná té v českých obchodech. Takže nabídka na nic:/

Marek Kajlanic

15. 7. 2018, 4:03

Tak to je voda na můj mlýn. Čekám již měsíců a někde NIC a peníze taky NIC. jen samé sliby:(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat