BlackBerry připravuje model KEY2 Lite

BlackBerry připravuje model KEY2 Lite
2018-07-22T14:00:35+02:00
• 22. 7. 2018

Teprve nedávno představený model KEY2 od společnosti BlackBerry by mohl ještě v portfoliu doplnit ořezaná varianta s přívlastkem Lite, která je momentálně stále vyvíjena pod kódovým názvem Luna. Jasnější představu nám dává čerstvý snímek telefonu od známého Evana Blasse zveřejněný na jeho Twitter profilu. Nejnovější zařízení je dostupné za vyšší cenu a výbava lehce převyšující průměr příliš uživatele nepřitahuje.

Nižší cenovka prospěje

Sdílená fotografie znázorňuje chystaný telefon, jehož velikost a tvar je totožná jako jeho předloha v podobě KEY2. Novinkou se stanou postranní tlačítka vsazená do červeného rámečku. Zadní části nebude odepřen dvojitý senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Naopak samozřejmostí bude hardwarová QWERTY klávesnice, nad kterou má přijít displej s úhlopříčkou 4,5 palce.

Jak je pomalu zavedenou tradicí u zařízení s přívlastkem Lite, tak můžeme určitě vyhlížet operační paměť RAM menší než 6 GB. Proměnou zřejmě projde také rozlišení čelního panelu, velikost interní paměti nebo samotný procesor, což se asi v konečném součtu promítne i na prodejní ceně. Závěrem výrobce s ostružinou ve znaku přinese až čtyři různé barevné varianty, přesněji se hovoří o černé, červené, modré či měděné verzi.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat