Společnost Sennheiser představila nová bezdrátová sluchátka CX Sport

Společnost Sennheiser představila nová bezdrátová sluchátka CX Sport
2018-06-18T15:14:53+02:00
• 18. 6. 2018

Asi každý z nás někdy jede veřejnou dopravou a krátí si čas posloucháním hudby ve sluchátkách, ale velmi často lidi odrazuje složité nandavání sluchátek a motající se kabel. Proto se výrobci velmi často uchylují k představování bezdrátových sluchátek. Celkem silný výrobce sluchátek Sennheser nedávno představil nový model, nesoucí označení CX Sport.

CX Sport – Co to umí?

Nový model bezdrátových sluchátek od společnosti Sennheser nabídne zajímavé zpracování, které na první pohled vzbuzuje sportovní náladu. Jelikož sluchátka jsou pogumovaná a barevně zajímavá. Již na první pohled je vidět, že sluchátka budou odolná proti vodě. Tomu tak opravdu i je. Sluchátka jsou odolná proti potu a pocákání, takže se nemusíte bát je využívat například při dešti.

Co se týče rozsahu zvuku sluchátek,  jedná se o velmi kvalitní rozpětí. Přesně řečeno od 17 Hz do 21 kHz, což zajišťuje kvalitní poslech hudby. Taá má být dle výrobce velmi přirozená. Bezdrátová sluchátka mají však vždy jeden problém, a to baterii. Zde byla zvolena taková, která má dle výrobce zajistit fungování sluchátek po dobu 6 hodin.

Mezi další přednosti je využívání technologie Bluetooth 4.2 spolu s kodekem aptX, díky čemuž je možné připojit na sluchátka až dvě zařízení současně. Sluchátka si pak poradí se synchronizací zvuku a obrazu na jiném zařízení, což zajistí velmi pohodlné sledování videí na počítač a poslech zvuku například přes mobilní zařízení.

Velmi přijatelná je poté váha zařízení, která je pohodlných 15 gramů. Díky takto malé hmotnosti by neměl být problém s tím, že by sluchátka padala nebo byla na hlavě cítit. Aktuálně by měla být sluchátka dostupná přímo od výrobce za cenu 3 290 korun. Což není zrovna málo, ale pokud by měla být sluchátka opravdu kvalitní, čemuž svědčí specifikace, tak se investice vyplatí. Ale vše prozradí až případná recenze.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat