Nejlepší Honor všech dob? Honor 10 je tu! sponzorovaný článek

Nejlepší Honor všech dob? Honor 10 je tu! [sponzorovaný článek]
2018-06-23T12:00:29+02:00
• 23. 6. 2018

Konečně je to tady! Do prodeje dorazil nový Honor 10 a stojí to vážně za to! Pojďte se společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat, co nabízí nová vlajková loď!

Moderní a hravý design

Tohle tady ještě nebylo! Nádherné polární barvy a motivy, které vás absolutně okouzlí. Na to tentokrát Honor vsadil a vybavil mobil netypickým designem, který vypadá, jako byste si zrovna odskočili podívat se na polární zář. Honor 10 si můžete zakoupit ve třech barevných provedeních Phantom Blue, který z modré barvy přechází na fialovou, nádhernou černou se stříbrnými odlesky Midnight Black nebo okouzlující šedou Glacier Grey.

Ovšem barevné kombinace nejsou to jediné, co vás u Honor 10 zaujme na první pohled. Skvostný je totiž celý design telefonu a jeho provedení. Telefon se pyšní kovovým tělem s velkým 5,84” IPS FullHD displejem, ten doplňují velmi úzké rámečky a decentní výřez notch. Na spodní části telefonu pak naleznete homebutton se senzorem otisků prstů.

Chcete vědět víc? Podívejte se na videorecenzi!

 

Fotoaparát s umělou inteligencí

Fotoaparát patří mezi velmi důležité části telefonu, proto Honor vybavil svou vlajkovou loď duální zadní kamerou. Dokonalé fotky vám tak zajistí 16MPx fotoaparát se světelností f1.8 v kombinaci monochromatického fotoaparátu s rozlišením 24MPx. Abyste dosáhli co nejlepší výsledné fotky, můžete použít chytrou funkci AI. Ta rozpozná pomocí umělé inteligence focenou scénu a vhodně ji upraví. Tuto možnost navíc můžete ovládat již během focení. Jistě vás zajímá kvalita přední kamery, ta dostala do vínku velké rozlišení 24MPx s možností natáčení FullHD videa. Co ovšem telefonu chybí, je stabilizace obrazu.

Královský výkon

U tohoto telefonu zatím superlativy nešetříme a jinak tomu nebude ani při popisu výkonu. Honor 10 běží svižně a rychle díky osmijádrovému procesoru Kirin 970 s operační pamětí 4GB. Vnitřní paměť telefonu se pak odlišuje podle toho, jakou kapacitu si zakoupíte. Vybrat si můžete ze 64GB nebo 128GB verze. U telefonu pak již není možnost navýšit paměť pomocí paměťové karty.

Baterie s kapacitou 3400 mAh vydrží při běžném používání až dva dny, to můžeme díky našemu testování potvrdit. Ovšem pokud chcete mít jistotu, je lepší telefon nabíjet každý den. K tomu vám poslouží moderní USB-C.

Honor 10 je parádní vlajková loď, kterou ocení všichni, kteří od telefonu očekávají skvělý a moderní design, jeden z nejlepších telefonů v poměru ceny a výkonu a navíc parádní nízkou cenu.  

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Klíčovým prvkem je poradenství a individuální péče o každého zákazníka, kterou prostě v obrovských marketech nenajdete. Veškeré zboží si můžete vyzvednout na vlastní prodejně v Bělehradské 68 v Praze 2, do 60 minut jej nechat zaslat kurýrem po Praze, do druhého dne balíkem po celé ČR nebo si jej vyzvednout na více jak 500 výdejních místech sítě Geis Point.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat