Google přináší jednodušší správu účtů pro Android

Google přináší jednodušší správu účtů pro Android
2018-06-23T13:07:07+02:00
• 23. 6. 2018

Když bychom se podívali zpátky do minulosti, kdy společnost Google představila veškeré nové funkce, zjistili bychom, že se změnilo všechno kolem, jen ne možnosti vašich účtů. To je samozřejmě trochu na uváženou, když je každého uživatele největší prioritou maximální soukromí. 

Toho si je nyní Google vědom, a tak spouští přepracované rozhraní Google účtu pro operační systém Android. Nové rozhraní usnadňuje navigaci vašeho nastavení a hlavně lepší kontrolu dat. Díky nové aktualizaci můžete výrazně lépe organizovat svá data, například způsoby platby a tak dále. Navíc máte rychlejší přístup k vašim datům o činnosti a kontrole nastavení ochrany osobních údajů. 

Google zlepšuje možnosti nastavení

Služba nabídne také takzvané prominentní výstrahy. To v praxi znamená, že pokud se společnost Google bude domnívat, že existují ve vašem účtu oblasti, které je možné vylepšit, bude vás o tom informovat. Takovým upozorněním může být například odstranění účtu ze starého zařízení. 

Skvělou informací je, že již nyní nebudete muset složitě přemýšlet, kde najdete konkrétní nastavení. Nachází se zde totiž zcela nová funkce vyhledávání, která vás velmi jednoduše nasměruje tou správnou cestou. Pro příklad nemusíme chodit daleko. 

Pokud do vyhledávání napíšete například „heslo“, aplikace vám okamžitě ukáže výsledek typu „chcete změnit heslo“ či „správa uložených hesel“. Velmi praktické, užitečné a jednoduché. Každý uživatel operačního systému Android si již nyní může nový Google účet vyzkoušet. Uživatelé webové aplikace a systému iOS si budou muset ještě nějaký ten čas počkat. Oficiální datum uvolnění pro iOS nebylo dosud stanoveno. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat