Powerbanka Natec Extreme Media s podporou Quick Charge 3.0 přichází na český trh

Powerbanka Natec Extreme Media s podporou Quick Charge 3.0 přichází na český trh
2018-06-28T07:44:07+02:00
• 28. 6. 2018

V dnešní době má již skoro každý vlastní powerbanku, ne-li rovnou dvě. Důvod, proč většina z nás má powerbanku, je prostý, jsme na mobilních telefonech čím dál více času a zařízení jsou výkonnější a výkonnější. Díky tomu se málokdy s chytrým telefonem dostaneme za hranici jednodenního používání.

Natec Extreme Media

Powerbank je několik stovek značek, druhů a kapacit. Nyní do této široké škály přibila i powerbanka Natec Extreme Media s kapacitou 10 000 mAh. Tato powerbanka disponuje inteligentním čipem, který zajistí rychlé, a hlavně odpovídající nabíjení. Inteligentní čip rozpozná, jaký je maximální povolený proud a přizpůsobí tomu samotný energetický tok. Tím je docíleno odpovídajícího a bezpečného nabíjení téměř jakéhokoli zařízení až do podpory Quick Charge 3.0.

Další celkem zajímavou věcí na této powerbance jsou dva vstupní konektory, a to microUSB a USB typu C. Možná si řeknete, že je to zcela zbytečné a jedná se jen o reklamní tah. Podle mého názoru to není pravda, jelikož sám mám různá zařízení a některá disponují novějším konektorem, ale většina powerbank ne. Takže musím mít druhý kabel, což mě vcelku rozčiluje. Právě přítomnost dvou konektorů tento problém skvěle řeší.

Dále se na powerbance nachází dva výstupní konektory s klasickým USB, takže můžete nabíjet dvě zařízení současně. Natec Extreme Media ještě disponuje přepěťovou ochranou a ochranou proti přetížení. Díky čemuž by mělo být zajištěno stabilní a bezpečné nabíjení. Powerbanka je nově dostupná u vybraných prodejců za 578 korun.

Specifikace

  • Vstupní napětí (USB Type-C): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
  • Vstupní napětí (Micro USB): DC 5V/2A, 9V/2A, 12V/1,5A
  • Výstupní napětí (QC 3.0): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
  • Výstupní napětí (USB 2.0): DC 5V/3A
  • Kapacita baterie: 10 000 mAh – 3.7V
  • Počet výstupních USB portů: 2

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat