Nový mobilní hotspot M7200 od společnosti TP-Link

Nový mobilní hotspot M7200 od společnosti TP-Link
2018-06-29T19:59:59+02:00
• 29. 6. 2018
3

Asi každý se někdy dostal do míst, kde není standardní Wi-Fi připojení a byl nucen použít mobilní hotspot. Zde však vznikají hned dva problémy, a to rychlé vybíjení mobilního telefonu a ztráta datového limitu. Proto společnost TP-Link představila zařízení M7200, které může tento problém lehce vyřešit.

Nový mobilní Wi-Fi router M7200

Jedná se o zařízení poskytující mobilní hotspot za podpory 4G LTE sítě, díky čemuž je celkem jednoduše schopný vytvářet mobilní připojení až pro deset zařízení najednou. Největší předností této krabičky je zabudovaná baterie o kapacitě 2 000 mAh, která zajistí běh takového hotspotu na 8 hodin, což je velmi pěkný čas poskytování internetového připojení.

 

Mezi další výhody patří rychlost zprovoznění takového hotspotu. Stačí mít od operátora sjednanou SIM kartu s mobilním připojením a tu vložit do zařízení. Po připojení SIM karty stačí mobilní router již jen zapnout a počkat přibližně 1 minutu, než hotspot naběhne.

Pokud byste však chtěli router nastavovat, například měnit název či heslo, tak musíte přistoupit skrze mobilní aplikaci tpMiFi. V této aplikaci pak můžete kromě hesla a názvu nastavit maximální povolený přenos dat či zablokovat některá zařízení. Router je již nyní dostupný u vybraných prodejců a cena se pohybuje kolem 2 tisíc korun.

logo-app tpMiFi Zdarma iOS logo-app tpMiFi TP-LINK Technologies Co., Ltd. Zdarma ANDROID

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Jaromír Heimlich

1. 7. 2018, 12:50

Proč nesmysl? Třeba Vodafone r216 má je rozhodně bytelnější než telefon, z praxe má lepší příjem signálu než telefon a pokud se nepletu zvládne i víc zařízení (android má snad 5?) Zapnutí a vypnutí je prostě taky pohodlnější(co teprve úplné zapnutí trlefonu vs modemu) a cena záložní baterie je k smíchu. Nehledě na, že je to věc co se bude při současném pokrytí LTE ještě hodně dlouho

Měl jsem starší model jen na 3G. Přehříval se brutálně až přestal fungovat dokud nevystydl. Pak jsem ho nahradil Alcatelem MW40 již s LTE. Výdrž byla první měsíc i 10h provozu. Ale po roce používání kapacita baterie klesla na pouhé 2h provozu. Teď dělám hotspot ze starého Honoru 6X a výdrž je i 20h bez problémů. Navíc stále slouží jako záložní mobil. Kupovat na to extra modem, s mizernou ani ne poloviční vydrží, když to nic jiného neumí je v dnešní době už nesmysl.

Filip Machata

4. 7. 2018, 11:38

Kupovat si Honor 6X jen na mobilní hotspot je nesmysl zase podle mě. Chápu, že vám „zbyl“, ale někdo by potřeboval pořídit datovou kartu a do něčeho ji dát. Proč vyhazovat 4k+, když mi vystačí poloviční cena. Říkat o něčem, že to je nesmysl jen proto, že to nedokážu využít, je velmi krátkozraké.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat