iOS 12 beta 2: souhrn všech vylepšení a nových chyb

iOS 12 beta 2: souhrn všech vylepšení a nových chyb
2018-06-20T17:29:58+02:00
• 20. 6. 2018
7

Tak jsme se konečně dočkali. Registrovaní vývojáři nyní mohou oficiálně a zdarma stahovat nejnovější druhou betu operačního systému iOS 12. Jako vždy se zaměříme na veškeré novinky, které se Apple rozhodl implementovat. 

iOS 12: veškeré novinky

Operační systém iOS 12 v červnu přinesl hned celou řadu výrazných změn týkající se nejen iPhone, ale také iPadu. Společnost Apple při představení tlačila hlavně důraz na zlepšení výkonu, a to zejména u starších modelů. Navíc jsme se dočkali nové generace ARKit 2.0 a vylepšeného vyhledávání a sdílení fotografií.

Apple potěšil také vývojáře, neboť otevřel brány hlasové asistentky Siri, která bude moci využívat aplikace třetích stran. Novinek je skutečně celá řada včetně lepší správy funkce Nerušit a oznamovacího centra, FaceTime hovor až s 32 uživateli, Memoji ve zprávách a tak dále. 

Pro komplexní přehled všech změn v první beta verzi iOS 12 si můžete prohlédnout 35 minutové video od kolegů ze zahraničního serveru 9to5Mac, který objevil až 100 nových funkcí systému iOS 12. 

iOS 12 beta 2: co vše je nového?

Podle prvních reakcí je nová beta oproti předchozí verzi skutečně rychlejší a stabilnější. Někteří uživatelé si stěžovali na problémy s problikávající klávesnicí. Tato chyba se objevila ve chvíli, kdy jste klávesnici nějakým způsobem vyvolali. Například, pokud jste chtěli použít Siri pro vyhledávání aplikací, klávesnice dokonce mohla i zamrznout. 

Uživatel sociální sítě Twitter, Martin Galbavý, nám prozradil, že operační systém iOS 12 beta 2 přinesl hlavně více češtiny. To v praxi znamená, že Apple přeložil části systému, které v první beta verzi byly kompletně v anglickém jazyku. Za poskytnutí této informace samozřejmě děkujeme. 

Nicméně, i tato beta verze se neobešla bez chyb. Podle zpětné vazby je chyba přímo ve stavovém řádku, přičemž se některým uživatelům nezobrazuje ikona pro technologii Bluetooth. Jedná se pravděpodobně jen o chybu grafickou, což znamená, že v praxi Bluetooth funguje, pouze se nezobrazuje graficky ve stavovém řádku. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Graulich

20. 6. 2018, 20:20

Děkuji ale není to přímo od Applu tak to nechci zkoušet radši

Roman Adamčík

20. 6. 2018, 20:28

Od Applu to bude az vyjde betscerze pro bezne uzivatele. Takze pokud nemas vyvojarsky ucet tak jina cesta nez tato neni. Navic si stahnes jen profil a soft pujde od Applu.

Martin Graulich

20. 6. 2018, 20:58

OK a děkuji moc 😊 asi vyzkouším 😊

Martin Graulich

20. 6. 2018, 18:19

Kde si můžu požádat o Beta iOS 12?
Děkuji předem. Já si požádal o beta ale přišlo mi iOS 11.4.1 šle 12 ne

Daniel Rokos

20. 6. 2018, 18:58

Nic si nikde nestahuj.Je to jen beta.Hafo chyb.

Martin Graulich

20. 6. 2018, 19:00

No já jsem člověk co rád zkouší, tak že určitě vyzkouším když mi Zdeněk prozradí oficiální stránky kde se Beta verze dá stáhnout :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat