Xiaomi uvedlo Mi Mix 2S v edici Art Special Edition

Xiaomi uvedlo Mi Mix 2S v edici Art Special Edition
2018-05-13T14:35:00+02:00
• 13. 5. 2018

O jednu barevnou variantu se rozrůstá model Mi Mix 2S dostupný od letošního března pouze v bílém a černém provedení. Společnost Xiaomi si nyní připravila speciální edici s přívlastkem Art Special Edition, díky které získáte nejen velmi originálně zpracované zařízení, ale také nějaký ten obsah navíc. Telefon má přímo evokovat umělecké dílo, proto ho navrhly ve spolupráci s Britským muzeem.

Deruta v hlavní roli

Speciální edice přichází souběžně v době výstavy malované keramiky z Deruty, jejíž historie sahá až ke konci 13. století. Konkrétně vyobrazená žena na porcelánu pochází z období roku kolem 1500. Mírnou úpravou prošlo softwarové rozhraní MIUI 9.5 a zadní část nese logo Britského muzea. Dále v prodejním balení najdete ochranné pouzdro ve stejném designu nebo vstupenku opravňující jeden volný vstup do zmíněného muzea v Londýně.

Samotné specifikace zůstávají beze změn, ale pro připomenutí se hodí zmínit 5,99palcový FullHD+ displej, osmijádrový Snapdragon 845, 8GB operační paměť RAM, 256GB úložiště, 3 400mAh baterie či hlavní fotoaparát seskládaný ze dvou 12MPx snímačů. Čínský výrobce pomalu spouští prodej na domácím trhu, kde prodejní cena startuje u hranice 4 299 jüanů (tj. cca 14 508 Kč), a je tedy o 300 jüanů (tj. cca 1 012 Kč) dražší než standardní verze.

  

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat