Ulefone Power 5 – ukázka fotoaparátu Sponzorovaný článek

Ulefone Power 5 – ukázka fotoaparátu [Sponzorovaný článek]
2018-05-31T12:30:48+02:00
• 31. 5. 2018

Ulefone Power 5 je novou vlajkovou lodí čínské společnosti Ulefone. Právě řada Power se specializuje na velkou kapacitu baterie a tomu je samozřejmě přizpůsoben i design. Velmi probíraným tématem u mobilních telefonů je však fotoaparát. Na výsledné fotografie, a celkově jak si nový Power 5 vede, se můžete podívat na videu níže.

Specifikace Ulefone Power 5

Power 5 je nový model od společnosti Ulefone, který spadá do střední třídy mobilních telefonů a mezi jeho hlavní přednosti spadá velká kapacita baterie. Na čelní straně je telefon osazen 6″ FullHD+ displejem s poměrem stran 18:9.

Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MTK6763. Dále procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 6 GB. Pro ukládaní dat byl telefon vybaven úložištěm o kapacitě 64 GB.

Pro mnoho uživatelů jsou však velmi důležité fotografické možnosti. Právě pro tyto zákazníky byl telefon vybaven 4 fotoaparáty od Sony. Dva se nacházení na zadní straně a disponují rozlišením 21 + 5 MPix. Na čelní straně je telefon vybaven také dvěma senzory. Celou tuto sestavu napájí obrovská baterie s kapacitou 13 000 mAh. Právě díky takto velké kapacitě baterie musel být telefon vybaven rychlým nabíjením, které podporuje vstup až 5V/5A.

Pokud vás model Power 5 zaujal, můžete si jej předobjednat na Aliexpress.com za zvýhodněnou cenu 281,99 dolarů (6 200 korun). Akce je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat