Samsung představí nové modely Galaxy J jako reakci na Xiaomi

Samsung představí nové modely Galaxy J jako reakci na Xiaomi
2018-05-10T07:44:32+02:00
• 10. 5. 2018
1

Podle nově zveřejněné zprávy bychom se měli připravit na hned čtyři nové kousky z dílen Samsungu. Bude se samozřejmě jednat o modely spadající do kategorie Galaxy J. Smartphony nabídnou velmi známou technologii Infinity Display, kterou nalezneme u vlajkových lodí z loňského a letošního roku. 

Samsung předpokládá, že by mohl na trh přinést elegantní a moderní zařízení, které budou konkurence schopné hlavně na indickém trhu, kde aktuálně kraluje čínské Xiaomi. Nové telefony budou vybaveny například režimem S Bike, který uživateli vypne upozornění při jízdě na kole. 

Galaxy J nabídne spoustu funkcí

Dále také budou nabízet režim Ultra Data Savings, který po zapnutí zastaví spuštěné aplikace na pozadí s výjimkou šesti individuálně nastavených aplikací. Modely spadající do kategorie Galaxy J budou mimo jiné podporovat technologii Turbo Speed. Tato funkce využívá softwarovou optimalizaci, díky které pomáhá aplikacím rychleji pracovat a umožňuje mnohem plynulejší multitasking. 

Pozici velkého krále na indickém trhu si společnost Samsung dokázala udržet až do čtvrtého čtvrtletí loňského roku. Od té doby žezlo převzala čínská firma Xiaomi. Snaha o návrat na trůn je ze strany Samsungu více než zřejmá.

Tak například jen v minulém měsíci byl představen model Galaxy J7 Duo, a to jako reakce na Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Galaxy J7 Duo je vybaven duálním fotoaparátem (13 + 5 Mpx) za cenu 253 amerických dolarů. Redmi Note 5 pro nabízí také duální fotoaparát, ovšem za nižší cenu 223 amerických dolarů. Indie je pro světové výrobce velmi důležitým trhem, neboť se jedná o druhý největší trh na světě, ihned po Číně. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 10. 5. 2018, 19:40

To jo :D ale cena bude 1.5x vetší než má Xiaomi :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat