Energizer Power Max P20 je pohotovostní mobil

Energizer Power Max P20 je pohotovostní mobil
2018-05-14T13:00:08+02:00
• 14. 5. 2018
1

Společnost Energizer ve světě proslulá díky králíčkovi Duracell představuje novinku s názvem Power Max P20. Oproti jiným zástupcům v poměrně široké nabídce zařízení zcela výjimečně nezískalo dotykový displej, a to možná z toho důvodu, aby byla maximálně využita velká kapacita baterie. Přístroj může být vynikajícím společníkem, kterého v nejhorších případech využijete jako power banku pro svoje hlavní zařízení.

Hlavní sázka na baterii

Vpředu můžete najít 2,8palcový displej s rozlišením 320 x 240 pixelů a pod ním čeká nijak zvláštní sestavení hardwarových tlačítek. Totéž platí pro zadní partie, kam byl umístěn jen základní VGA fotoaparát. Hardwarová stránka se dočkala čipové sady SC6531E od firmy Spreadtrum, 4MB operační paměti RAM a interního úložiště. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet, funkce dual-SIM, MP3 přehrávač, FM rádio či 3,5mm konektor pro sluchátka.

To nejdůležitější se skrývá uvnitř, kde najdete baterii s kapacitou 4 000 mAh. Ta dokáže setrvat v pohotovostním režimu 31 dnů, nebo nepřetržitě telefonovat 40 hodin na 2G síti. Přítomné USB typu A zaručuje možnost dobíjení dalších zařízení, přičemž samotný článek baterie dobijete přes microUSB. Oficiální prodej bude zahájen v nejbližších týdnech, avšak za prozatím neznámou prodejní cenu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

SticklerStickleru

17. 2. 2021, 20:05

NEvíte kde tuhle srandu koupím? Jestli se to dá teda vůbec ještě někde (kde?) sehnat? Ď.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat