Panasonic přichází s 3D a termokamerou v tabletu

Panasonic přichází s 3D a termokamerou v tabletu
2018-05-18T08:48:27+02:00
• 18. 5. 2018

Panasonic uvedl tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 s 3D kamerou s technologií Intel ® RealSense™ navrženou k měření a zpracování 3D obrazu v pohybu. Je ideální pro přesné 3D měření v širokém spektru odvětví. Například je možné detailně zkoumat dopravní nehody nebo praskliny na stavbách, při optimalizaci skladovacích prostor, údržbu provozů a majetku, monitorování zranění ve zdravotnictví a u vyšetřování nebo pořizování snímků při likvidaci pojistných událostí.

Za 3D termokameru zaplatíte nemalou částku

Panasonic FZ-M1 se sedmi palcovým displejem kamerou D410 s technologií Intel ® RealSense™ je odolný tablet se systémem Windows. Ten terénním pracovníkům umožňuje pořizovat a přesné zpracovat 3D měření přímo na místě a použití snímků v dalších oblastech podnikání. Kamera Intel ® RealSense™ má efektivní rozsah použití od 16 cm do 10 m v závislosti na rozlišení a podmínkách prostředí. Je vhodná pro venkovní použití a má rozlišení 1 280 x 720. Tablet Panasonic FZ-M1 s technologií Intel ® RealSense™ může být upraven tak, aby splňoval specifické požadavky určitého druhu podnikání. Zařízení je možné při nákupu konfigurovat a kombinovat tak kameru s dalšími doplňky jako například čtečkou čárového kódu, termokamerou, kabelovým připojením LAN, odolným připojením LAN, sériovým portem a USB 2.0.

„Podniky potřebují pro maximalizaci produktivity mobilních zaměstnanců taková zařízení, která umožňují konfigurovatelnost a která jsou dostatečně flexibilní, aby splnila specifické požadavky různých pracovníků. Stejně jako náš nedávno uvedený odolný tablet s termokamerou je také Panasonic FZ-M1 s technologií Intel ® RealSense™ navržen s ohledem na specifické potřeby určitých uživatelů. Jeho používání je ergonomické, ale jde o odolné a velmi přesné 3D výpočetní zařízení vytvořené pro plnění pracovních úloh,“ uvedl Jan Kaempfer, generální ředitel marketingu Panasonic Computer Product Solutions.

Panasonic Toughpad FZ-M1

Tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 nabízí vysoký pracovní výkon a funkci multitaskingu díky operačnímu systému Windows 10 Pro a procesoru Intel Core 6. generace. Pracovníkům v terénu nabízí zařízení 9hodinovou výdrž baterie s volitelnou 20hodinovou výdrží a možností výměny baterie za chodu. Displej čitelný na slunečním světle lze obsluhovat pomocí stylusu nebo dotykového displeje, který lze používat i v rukavicích. Díky plně odolnému návrhu bez využití ventilátoru je tablet odolný vůči pádům až z výšky 180 cm a vyznačuje se stupněm krytí IP65. Zároveň je dostatečně kompaktní a lehký, aby jej bylo možné nosit v kapse. Řešení Panasonic Toughpad FZ-M1 RealSense je k dispozici za cenu od 50 000 Kč.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat