Nálepky pro RR – Google jich má už 5

Nálepky pro RR – Google jich má už 5
2018-04-14T16:52:32+02:00
• 14. 4. 2018

V prosinci minulého roku jsme se dočkali novinky pro aplikaci na focení od Googlu – Nálepky pro RR. Novinka využívá ARCore pro rozšířenou realitu. V případě aplikace pro focení se jedná o možnost rozšíření nebo spíše přidání virtuálního objektu do výsledné fotografie. Původně jsme očekávali, že Google bude tento plugin rozšiřovat o další objekty, ale nakonec je trend jiný.

Nálepky pro RR jako pluginy

Než aby Google neustále zvětšoval velikost pluginu, tak došlo na rozhodnutí, že budou vznikat samostatné verze. Díky tomu si můžete nainstalovat jen ty, které chcete využívat. Nové pluginy nevychází pod oficiálním účtem Googlu v Obchodě Play. Jako vývojář je zde označení „Developed with Google“.

Nálepky pro RR

V Obchodě Play tedy najdeme pluginy pro vkládání textu, s tématikou jídla, předmětů nebo zimních sportů. Je jasné, že se nejedná o nic převratného. Je to spíše takové menší zpestření a pravděpodobně jen ukázka Googlu, co je možné vytvořit s technologií ARCore. Na praktičtější věci si budeme muset počkat. Možná za zmínku stojí aplikace IKEA Place, která využívá tuto technologii.

logo-app Nálepky pro RR Google LLC Zdarma ANDROID logo-app AR Stickers: Text Developed with Google Zdarma ANDROID logo-app AR Stickers: Foodmoji Developed with Google Zdarma ANDROID logo-app AR Stickers: Blocks Developed with Google Zdarma ANDROID logo-app AR Stickers: Winter Sports Developed with Google Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat