LG G7 ThinQ na detailním uniklém tiskovém renderu aktualizováno

LG G7 ThinQ na detailním uniklém tiskovém renderu [aktualizováno]
2018-04-24T06:15:20+02:00
• 24. 4. 2018
7

Aktualizováno 24. 4.

Minulý týden Evan Blass (@evlekas) odhalil na svém Twitteru, jak bude vypadat LG G7 ThinQ. Nyní jsme se dočkali dalšího renderu, který odhaluje tento chystaný smartphone ze všech úhlů. Zdálo by se, že nic nového se z tohoto obrázku nedozvíme, ale všimněte si, že je zde jedno fyzické tlačítko navíc. Dle posledních informací má sloužit pro aktivování asistenta od Googlu. Jestli půjde navolit i jiná akce, nevíme.

Aktualizováno 17. 4.

Do této chvíle jsme si nebyli jisti, jak vlastně bude vypadat novinka od společnosti LG. Bylo zde několik úniků, ale ve vzduchu se vznášely pochybnosti. Některé zdroje totiž uváděly, že model viděný na MWC v únoru měl být zrušený koncept. Nyní ale Evan Blass zveřejnil obrázek s novinkou LG G7 ThinQ.

Sice je vidět, že horní hrana vypadá tence, ale když si trochu pohrajete s barvami, dostanete jednoznačný výsledek, který poukazuje na fakt, že LG G7 ThinQ má skutečně výřez v displeji.

Původní článek 11. 4.

V pořadí sedmá generace modelu označená písmenem G od společnosti LG je skutečně na cestě. Rostoucí množství úniků konečně donutilo samotného výrobce k tomu, aby existenci telefonu potvrdil a navíc nám prozradil také první informace. Jihokorejský gigant přinese zařízení v rámci nejnovější prémiové řady ThinQ, která momentálně nabízí pouze jediného zástupce. Avšak jejich hlavní funkce budou téměř totožné.

Pod kontrolu umělé inteligence

Značka ThinQ spojená s umělou inteligencí byla poprvé nasazena u modelu s označení V30s, a očekávaná novinka LG G7 ThinQ se tedy stane teprve druhým zástupcem. Firma slibuje větší zábavu nebo chytřejší telefon než kdykoliv předtím. Ukážou větší pohodlí při práci, které nebylo nikdy předtím k vidění u chytrých zařízení. Největší zásluhu budou mít tyto základní funkce – Voice AI, Empathy AI, Vision AI, CAM AI a QLens.

Například funkce Voice AI pomůže při lepším rozpoznávání vašeho hlasu a zbývající většina funkcí je zaměřena na fotoaparát. Společnost má připravené celkem dvě tiskové konference. První proběhne 2. května v New Yorku (Manhattan, Metropolitan West) a následující den se dočkají uživatelé z Jižní Koreje. Akce proběhne v Soulu, v nákupním parku I’Park Mall. Na obě události chtějí pozvat co nejvíce médií, aby jim mohli vysvětlit všechny vychytávky.

Zdroj: social.lge.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Erik Bezeréti

24. 4. 2018, 9:10

Nemůžu si pomoct, ale moje loňská G6 se mi pořád líbí víc.

Není to P20 Lite? :D

Přemysl Vaculík

VIP 24. 4. 2018, 7:56

Není, čtečka je na zádech :D

Martin Jeřábek

VIP 17. 4. 2018, 13:02

novinka od společnosti Huawei. Spíše LG ne Huawei :D

Přemysl Vaculík

VIP 17. 4. 2018, 13:36

Díky, ten výřez je nějaký zapeklitý ;)

Martin Jeřábek

VIP 17. 4. 2018, 16:36

Je a to jste i psali o P20 Pro tak se to připletlo :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat