Jarní akce: Xiaomi Mi Band 2 nyní za pár kaček! sponzorovaný článek

Jarní akce: Xiaomi Mi Band 2 nyní za pár kaček! [sponzorovaný článek]
2018-04-05T18:40:41+02:00
• 4. 4. 2018

Společnost Xiaomi je známá nejen díky mobilním telefonům, svou éru začala již před několika lety. Xiaomi v té době úřadovalo na poli fitness náramků, tohoto trendu se drží i dnes. Levné sportovní náramky jsou oblíbené takřka po celém světě, a to nejen díky svému designu, ale také poměru cena / výkon. A právě cena je pro koncové zákazníky důležitá.

Xiaomi Mi Band 2 vás zaujme nejen svým velmi jednoduchým a prostým konstrukčním zpracováním, ale také svou nízkou cenou. Často se v recenzích uvádí, že je tento náramek určen hlavně pro sportovce. Není tomu tak, náramek lze totiž používat i jako klasické hodinky s rozšířenými funkcemi o frekvenci srdečního tepu a tak dále.

Xiaomi Mi Band 2: větší slevu nikde nezískáte

Chytrý sportovní náramek nabízí malý oválný a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je samozřejmě baterie o kapacitě 70 mAh. I přes tak malou kapacitu náramek při denní aktivitě vydrží až 20 dní na jedno nabití. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP67 zaručující 100 % vodotěsnost. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Xiaomi Mi Band 2 kontrolovat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 20 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 70 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Mi Band 2 nabízí za 26,99 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón HSC4thD019 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 19,99 dolarůNáramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat