Chytrý náramek WeLoop Neo nyní se slevou za pár stovek! sponzorovaný článek

Chytrý náramek WeLoop Neo nyní se slevou za pár stovek! [sponzorovaný článek]
2018-04-19T13:50:55+02:00
• 19. 4. 2018

Před nějakým časem byl představen zbrusu nový chytrý náramek, který se stal oblíbeným po celém světě. Výrobcem těchto hodinek je čínská společnost WeLoop a na první pohled je jasné, že její verze Neo míří na uživatele, kteří nechtějí za chytré příslušenství utratit tisíce korun.

Chytré náramky jsou prodávány jako vhodné příslušenství nejen pro sportovně založené jedince, čemuž mimo jiné odpovídají i jejich technické parametry. Na přední straně se nachází dotyková LCD obrazovka s úhlopříčkou 0,85 palců a s rozlišením 144 x 72 pixelů. Náramek WeLoop Neo navíc váží pouhých 24,5 gramů, takže jej na ruce ani nepocítíte. 

Náramek lze samozřejmě libovolně přizpůsobit, systém nabízí nejen různé grafické motivy, ale také klasické zobrazování času, data, teploty a stavu baterie. Navíc díky modulu GPS, senzoru zrychlení, elektronickému kompasu, gyroskopu a integrovanému snímači srdečního tepu může náramek počítat kroky, ušlou vzdálenost, spánkové fáze a tep, což můžete využít pro různé typy outdoorových aktivit.

K synchronizaci mezi telefonem (Android a iOS) poslouží samozřejmě technologie Bluetooth ve verzi 4.0. Po úspěšném propojení budete moci pomocí náramku zprostředkovávat oznámení o hovorech, textových zprávách a aktivitách na sociálních sítích.

Náramek je samozřejmě také vodotěsný. Podle výrobce bez problémů přežijí až padesáti metrovou hloubku. Nejpozoruhodnější však je výdrž, která dosahuje až 14 dní běžného používání na jedno nabití. 

WeLoop Neo: tisícikorunová sleva! 

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Neo nabízí za příjemných 2 603 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón QZKZGZSOzaplatíte pouhých 1 799 Kč. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat